Volledig scherm
© RV

Moeder van 12-jarig meisje in video’s Michiel en Celine overweegt klacht na doodsbedreigingen in YouTube-ruzie

ShowbizzDe ruzie die is ontstaan tussen de populaire YouTubers Michiel Callebaut (24) en Celine Dept (20) enerzijds en Nathan Vandergunst (21), bekend als Acid, anderzijds, deint verder uit. Als de zaken verder escaleren, overweegt de moeder van een 12-jarig meisje dat in de filmpjes van Celine en Michiel meespeelt, klacht in te dienen. Dat zei Jef Vermassen vanavond in VTM NIEUWS. Ook Celine en Michiel hebben hem om juridisch advies gevraagd.

 1. YouTuber Acid gooit nog wat olie op het vuur met ‘verontschuldiging’: “Waarom zou ik hierover liegen?”
  Showbizz

  YouTuber Acid gooit nog wat olie op het vuur met ‘veront­schul­di­ging’: “Waarom zou ik hierover liegen?”

  De storm rond YouTubers Céline Dept (20), Michiel Callebaut (24) en Nathan Vandergunst (21) - beter bekend als Acid - is nog niet gaan liggen. Na de video vol tranen van het YouTube-koppel Cemi slaat Acid nu terug met een nieuw, eigen filmpje. Daarin ‘verontschuldigt’ hij zich voor de grove commentaren die het duo krijgt... maar niet heus. “Kritiek is niet hetzelfde als pesten. Ik heb niets verkeerds gedaan.”
 2. Waarom gaan fans massaal mee in ruzie op YouTube? “Jongeren hebben het gevoel dat ze die influencers ook echt kennen”
  PREMIUM

  Waarom gaan fans massaal mee in ruzie op YouTube? “Jongeren hebben het gevoel dat ze die influen­cers ook echt kennen”

  Heibel in YouTube-land, want de twee bekendste landgenoten op het videokanaal hebben oorlog aan elkaar verklaard. Sinds Nathan Vandergunst (21), beter bekend als Acid, kritiek uitte op een muziekvideo van Céline Dept (20) en Michiel Callebaut (24), loopt het ook in de commentaren onder video’s behoorlijk uit de hand, tot doodsbedreigingen toe. “Jongeren hebben het gevoel dat ze die mensen kennen en voelen zich mee aangevallen”, klinkt het.