Moeder Paul Walker wil voogdij niet meer

AP
De moeder van Paul Walker heeft de voogdijzaak over zijn dochter Meadow officieel laten vallen. De advocaten van Cheryl Ann Walker hebben hier papieren voor ingediend bij de rechtbank van Los Angeles, zo meldt Pasadena Star-News.

Het document van drie pagina's zou niet verklaren waarom de moeder van de vorig jaar overleden Hollywoodster dit heeft besloten. Wel staat er in dat dit tijdens een hoorzitting eind april zal worden uitgelegd.

Vorige maand meldde TMZ al dat Cheryl Ann van plan was de zaak te laten vallen. Volgens de entertainmentsite zal zij als voorwaarde stellen dat de moeder van het meisje, Rebecca Soteros, zich laat opnemen in een kliniek. Rebecca zou een behoorlijk drankprobleem hebben, en dat zou de reden zijn dat de 15-jarige Meadow drie jaar geleden bij haar vader in Los Angeles kwam wonen.

In zijn testament liet Walker weten dat hij graag wilde dat zijn moeder de voogdij over Meadow zou krijgen. Het meisje is Paul Walkers enige erfgename. Volgens de papieren in deze zaak is zijn vermogen ongeveer 11,5 miljoen euro waard. Walkers vader beheert het vermogen totdat Meadow oud genoeg is.