Sharon Grobben in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Sharon Grobben in Dag Allemaal © Kristof Ghyselinck

Model Sharon Grobben ging op korte tijd van maat 38 naar 44: "Mijn eerste lingeriefoto was voor veel vrouwen een verademing”

ShowbizzAls tiener werd Sharon Grobben (28) nog uitgelachen met haar volle billen, maar vandaag zijn die haar broodwinning. Met 283.000 volgers op Instagram en verschillende modellencontracten op zak, behoort ze tot de top van de Belgische ‘curvy modellen’. “Mijn contract met Victoria’s Secret was zo goed als rond toen corona de deur op slot deed." 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).