Model Joyce Van Nimmen in zware depressie: “Ik kán niet meer...”

Joyce Van Nimmen
Photo News Joyce Van Nimmen
Joyce Van Nimmen (35),  ex-Playboymodel en de reisvriendin van Eva Pauwels in het knotsgekke realityprogramma ‘Ciao Bella’ in 2004, heeft recent haar verhaal gedaan op Facebook, en het klinkt niet goed. Naar eigen zeggen zit ze in een diepe depressie.

“Van mijn 18 jaar tot nu ken ik alleen maar vernederingen, uitgelachen worden, ruzie, kleineren, slagen, leugens, bedrog en eenzaamheid”, schrijft ze op Facebook. “En dan nog door mensen waar ik zo van hield en alles voor zou hebben gedaan en deed. Ik ben alles kwijt door drie verkeerde mannen in mijn leven tegen te komen, volledig verkeerd. Foute roddels en foute verhalen doen de ronde door diezelfde foute personen.”

“Ik heb altijd gehandeld uit liefde en diezelfde personen behandel(d)en mij als stront”, gaat ze verder. “Ik heb het gewoon toegelaten, maar ik wil het niet langer onder stoelen of banken steken: ik zit in een heel zware depressie, al meer dan een jaar nu.”

“Ik dacht sterk genoeg te zijn en er terug te staan, maar ik weet me geen raad meer. Want elke dag komt er wel iets bij. Ik ben op, leeg, moe, eenzaam... Niets boeit mij nog. Ik wil er niet over praten, ook niet op chat, noch in de media. Maar dan weten de mensen tenminste waarom ik niet meer lach, buitenkom, grapjes maak.”

“Ik kan de zon en het daglicht niet meer verdragen, elke nieuwe dag doet het hels veel pijn en is het spartelen om hem door te komen. Ik kán niet meer.”

Ondertussen heeft Joyce via sociale media haar Facebookvrienden, Instagramvolgers en anderen bedankt voor hun steun. En ze heeft een foto gepost waarop ze een compleet nieuwe look toont: roze haren, paarse lippenstift en een neusring. “Gewoon... omdat het kan...”, schrijft ze erbij.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wesley Foubert

  Ik ken Joyce van onze jeugdjaren is altijd een top madam geweest, zelfs toen ze een bv was ,en ik kwam Joyce toevallig tegen ze is altijd de zelfste gebleven. Nooit haar anders voorgedaan gewoon eerlijk en oprecht, en als je dan toevallig mensen tegen komt die het niet zo goed voor hebben met u , dan Kun je jammer genoeg soms wel eens diep vallen. Joyce laat uw kop niet hangen , geef u zelf de tijd om hier sterker uit te komen, strong women

 • jacques hillaert

  Kop op meid , ga naar een goede psycholoog en volg een goede opleiding, autogene training of iets dergelijks, geloof in U zelf ,leer het opnieuw en je zult zien de wereld gaat weer open zelfs op een betere manier

 • Nancy Diegem

  Zeer moedig en dapper !!

 • Mireille Mertens

  Wat een mooi artikel... er werken mensen met een goed hart bij HLN. En naar mijn mening zijn er veel te veel mensen die hulp nodig hebben. Elk jaar meer en meer... en die is er in vele gevallen niet... Sterkte aan allen die het moeilijk hebben.