Ga naar de mobiele website
^ Top

MNM-presentator deelt 'fanmail': "Blijf met uw vuile poten van onze kinderen"

MNM-presentator Tom De Cock wordt in een briefje aangevallen om zijn geaardheid. Hij heeft de tekst op sociale media gepost en is op zoek naar de afzender.
Facebook / rv MNM-presentator Tom De Cock wordt in een briefje aangevallen om zijn geaardheid. Hij heeft de tekst op sociale media gepost en is op zoek naar de afzender.
MNM-dj Tom De Cock heeft een foto van een brief die hij gekregen heeft op Facebook en Instagram gedeeld. In de brief zegt de 28-jarige Marleen De Schutter, zoals de brief ondertekend is, dat "een kind recht heeft op een vader én een moeder." De Cock is ambassadeur van holebi-jongerenorganisatie 'Wel Jong Niet Hetero' en adopteerde samen met zijn echtgenoot een meisje.

"Jij bent mentaal en lichamelijk ziek en abnormaal", staat in de brief te lezen, die schijnbaar naar aanleiding van Moederdag geschreven is. "Een kind heeft recht op een vader én een moeder", staat nog te lezen. Waarna de afzender afsluit met "Blijf met uw vuile poten van onze kinderen."

De Cock postte de brief op zijn sociale mediakanalen en kreeg meteen heel wat steun van verschillende van zijn fans en volgers. De presentator op radiozender MNM wil graag het adres van de afzender te weten komen, zo laat hij nog weten op Twitter en Facebook. "Ze vergat haar adres te noteren. Ik wil met haar praten!", zegt hij op Twitter.

Kritiek

Er komt ook kritiek op de aanpak van De Cock. "Dus deze vrouw nu aan de schandpaal nagelen is wel ok?", stelt iemand de vraag op Facebook. "Het is inderdaad haar eigen zever die haar de nek omdoet, maar dit vind ik niet kunnen. Ze kon je ook online aanvallen, maar deed het privé." Waarop De Cock: "Die mevrouw heeft zoveel moeite gedaan om dit op de post te doen en zo dat ik haar met plezier een groot forum geef."

De brief in kwestie:

Onnozelaar,
Ik ben 28 jaar, en moeder van 2 kinderen. Vaderdag en moeder is een feest voor normale mensen. Jij bent mentaal en lichamelijk ziek en abnormaal. Een kind heeft recht op een vader én een moeder. Blijf met uw vuile poten van onze kinderen.

Meer over37 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • anne meiresonne

  Amai zo erg zeg, ik denk dat ze betere opvoeding krijgen dan in vele modale gezinnen... lieve holebi's, trek het jullie alstublieft niet aan...

 • kenny Van De B.

  Ben Bergen we leven in een democratie, iedereen heeft zijn mening en wij hoeven het niet met u eens te zijn. Wilt ge u kinderen bij een homofiele echtpaar dan doe je dat maar.Dat is u beslissing! Ooit wanneer het kind oud en wijs zal worden zal die u wel van woord dienen..hoe het komt dat hij geen mama heeft en of dat zijn mama hem gewoon als een productie beschouwde.

 • Val Val

  Er zijn zo veel incapabele idioten die kinderen maken maar owee als 2 mensen van hetzelfde geslacht een kind een betere thuis willen geven

 • Jef Titue Broer van Pros

  Als je al deze commentaren leest ben ik helemaal niet verwonderd dat bepaalde mensen hier gefrustreerd zijn, verbitterd.en verzuurd rondlopen, zich slecht in hun vel voelen en nergens in de maatschappij geraken....... Doe wat moeite en evolueer, je zal jezelf een plezier doen.....

 • Ben Bergen

  Er zijn er hier nog die haar gelijk geven? En HLN post hun reacties.... beide erg!

Meld een bug