Bob Van Mol
Volledig scherm
PREMIUM
© Bob Van Mol

MNM-dj Robin Keyaert over mama Ingeborg: “Ik zie geen groot verschil tussen de publieke figuur en mijn moeder”

ShowbizzVandaag is het Moederdag, en voor die gelegenheid gaat MNM-dj ­Robin Keyaert (27), die elke zondag tussen 18u en 21u met ‘BFF - Best Friends ­Forever’ z’n eigen verzoekprogramma heeft, ­radiomaken met z’n bekende mama: zangeres en presentatrice Ingeborg (54). “Het idee komt eigenlijk van Peter Van de Veire”, licht Robin toe. “En we zagen het allebei meteen zitten.” Hij vertelt hoe het is om de zoon van een cultfenomeen te zijn. “Ik ben misschien wel iets nuchterder ingesteld.”

4 reacties

 • sjaak vanslembrouck

  1 maand geleden
  @ nicole cousens, lijkt me sterk, als je hem opzoekt had hij al 2 rollen nog voor hij zijn diploma haalde, en daarna direct nog een rol + mee naar hong kong voor de remake van die film. in 2015 speelde hij al mee in "wat als" van de vtm, zonder enige ervaring. Kga hem niet straffen omdat hij een voorsprong kreeg, maar je moet hem ook niet ophemelen ook hé
 • Ivan Smissen

  1 maand geleden
  Hij zal wel van Stef Bos zijn. Die heeft Ingeborg in de tijd wel vaker doe-doe-doeeeee-die-doe-doe-die-doe-dah doen zingen!
 • nicole cousens

  1 maand geleden
  sjaak vaneslembrouck wat een onozele reactie ,Robin kan toch ook gewoon moeten knokken hebben voor zijn job net als iedereen
 • sjaak vanslembrouck

  1 maand geleden
  Ah, het komt direct uit hoe hij aan zijn job is gekomen. Een bekende mama met veel contacten. Eerst de studies sponsoren daarna met contacten zijn carriere sponsoren. Toch wel toevallig hoeveel er zijn die toevallig bekende ouders hebben, jobs landen die duizenden en duizenden euros waard zijn. Toevallig hebben die gewoon allemaal talent. Kan toch niets anders ?