Ingeborg en zoon Robin Keyaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingeborg en zoon Robin Keyaert. © Bob Van Mol

MNM-dj Robin Keyaert is de zoon van Ingeborg: “Ik zou het erg vinden als mijn achternaam me vooruit hielp”

ShowbizzVan zijn ouders erfde hij showbizzgenen, maar voor hun helpende hand bedankte hij. Robin Keyaert (27) - zoon van Ingeborg en artiestenmanager Roland Keyaert - wekt sinds deze week de luisteraars op MNM, maar benadrukt dat hij daar hard heeft voor geknokt. “Het is oké als mensen denken dat ik hulp kreeg van mijn ouders, maar ik weet dat het niet zo is”, aldus de twintiger, die stiekem ook van een filmcarrière en Hollywood droomt.

5 reacties

 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Je hebt er misschien dan zelf geen weet van, maar zijt er maar zeker van, zoon van zijn of een bepaalde naam meehebben, zal altijd helpen, zelf zonder dat je erachter vraagt.
 • Tom Van Calster

  1 jaar geleden
  Uhuh, yeah right manneke. Uw achternaam heeft u niks geholpen, juist ja...
 • Patrick morel

  1 jaar geleden
  Politiek en showbizz, ons kent ons.
 • Dianne Audenaert

  1 jaar geleden
  Robin Keyaert nooit van gehoord tot nu goed bekeken en gratis tof alle middelen helpen zou ik zo zeggen .
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Zóveel mensen hebben het talent dat jij hebt, maar niet de kennissen en achternaam. Je moet daar niet flauw over doen, dat is gewoon een feit. Uw ouders zijn zeer bekend in die wereld. Het is extra reclame voor de zender in die optiek.
 1. The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”
  Play
  Muziek

  The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”

  The Weeknd sloot zaterdagnacht zijn ‘After hours till dawn’-tournee af in Toronto. Na uitverkochte optredens in de grootste Amerikaanse stadions was het slot weggelegd voor de thuisstad van de Canadese artiest. In een spectaculair decor vuurde de superster in 100 minuten niet minder dan 29 nummers op 90.000 uitzinnige fans af. Die bejubelden hem vanaf de eerste noten. “I want to do this for the rest of my life”, klonk het. We hopen dat dit een plechtige belofte is, met snel een Europees vervolg.