Ingeborg en zoon Robin Keyaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingeborg en zoon Robin Keyaert. © Bob Van Mol

MNM-dj Robin Keyaert is de zoon van Ingeborg: “Ik zou het erg vinden als mijn achternaam me vooruit hielp”

ShowbizzVan zijn ouders erfde hij showbizzgenen, maar voor hun helpende hand bedankte hij. Robin Keyaert (27) - zoon van Ingeborg en artiestenmanager Roland Keyaert - wekt sinds deze week de luisteraars op MNM, maar benadrukt dat hij daar hard heeft voor geknokt. “Het is oké als mensen denken dat ik hulp kreeg van mijn ouders, maar ik weet dat het niet zo is”, aldus de twintiger, die stiekem ook van een filmcarrière en Hollywood droomt.

5 reacties

 • Marko Decandt

  3 maanden geleden
  Je hebt er misschien dan zelf geen weet van, maar zijt er maar zeker van, zoon van zijn of een bepaalde naam meehebben, zal altijd helpen, zelf zonder dat je erachter vraagt.
 • Tom Van Calster

  3 maanden geleden
  Uhuh, yeah right manneke. Uw achternaam heeft u niks geholpen, juist ja...
 • Patrick morel

  3 maanden geleden
  Politiek en showbizz, ons kent ons.
 • Dianne Audenaert

  3 maanden geleden
  Robin Keyaert nooit van gehoord tot nu goed bekeken en gratis tof alle middelen helpen zou ik zo zeggen .
 • Leen Demeyer

  3 maanden geleden
  Zóveel mensen hebben het talent dat jij hebt, maar niet de kennissen en achternaam. Je moet daar niet flauw over doen, dat is gewoon een feit. Uw ouders zijn zeer bekend in die wereld. Het is extra reclame voor de zender in die optiek.
 1. Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatieshow: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”
  Showbizz

  Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatie­show: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”

  Hij staat 14 jaar op de planken en is zopas aan zijn laatste jaar op tram vier begonnen. En dan blikt een mens al eens terug. Vanaf vanavond staat Adriaan Van den Hoof (49) op het podium met z’n - door corona uitgestelde - compilatieshow ‘’t Zal schoon zijn als het af is’. In tijden waar humor steeds gevoeliger ligt en de woke-cultuur oprukt, wil de comedian ongeremd moppen blijven tappen. “Soms heb ik het gevoel dat ik me voor alles moet verantwoorden.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.