MNM-dj Julie Van den Steen gaat nieuwe jaar in als vrijgezel

Julie Van den Steen
Steven Richardson Julie Van den Steen
Wat mag Julie Van den Steen (26) zichzelf toewensen voor 2019? Een goed lief! De MNM-dj en haar vriend Maarten hebben namelijk een punt gezet achter hun relatie. 

De twee gingen een half jaar geleden al uiteen, maar het nieuws raakte nu pas bekend. Ze waren twee jaar samen. “Maarten en ik zijn deze zomer als vrienden uit elkaar gegaan”, bevestigt Julie. “We gaan nu elk onze eigen weg en wensen elkaar het beste.” 

Dat het nieuws over de breuk nu pas uitlekt, is geen toeval. Hoe spontaan de blondine op MNM ook is, ze is altijd discreet geweest over haar liefdesleven. Slechts één keer poseerden Julie en Maarten samen op de rode loper. Dat was tijdens de première van de theatervoorstelling Pippi Langkous in Antwerpen in oktober 2017. Eerder beleefde Julie nog een korte romance met Steven Van Herreweghe.

Julie Van den Steen met haar toenmalige partner Maarten op de première van Pippi Langkous in Antwerpen.
Kristof Ghyselinck Julie Van den Steen met haar toenmalige partner Maarten op de première van Pippi Langkous in Antwerpen.21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacques hillaert

  Spijtig voor die jongen ,zo een knap meisje dat ben je niet graag kwijt he

 • Johan Vransen

  Ik heb de gewoonte om op nieuwjaarsdag een eenzame uit te nodigen. Welk Julie. Het is hier warm. Ge moogt uwe sjaal thuis laten.

 • stephen Lamon

  echt een knappe!

 • Thomas Van Der Linden

  Is geen schande om vrijgezel te zijn, de middeleeuwen zijn al lang voorbij hé. Geniet van je vrijgezellen leven Julie, je bent een mooie Vlaamse schone en kan iedereen aan de haak slaan als je wil zelfs aan mij. Laat maar weten wanneer je tijd hebt voor een gezellig etentje. Happy 2019!

 • Jan Corneel

  is alleen zijn een schande tegenwoordig? het is gewoonweg zalig om 'alleen' te zijn. Je doet wat je wil, je date wie je wil, je gaat waar je wil,... En 'alleen' zijn wil niet zeggen dat je dan ineens een kloosyerbewoner bent he..