Exclusief voor abonnees

MNM-dj Dorianne Aussems
presenteert haar eerste Marathonradio: “Een vermoeide presentator maakt de beste radio”

VRT
De carrière van MNM-dj Dorianne Aussems (26) loopt vlot. Haar eerste seizoen van Generation M zit er bijna op, en samen met ervaren rotten Peter Van de Veire en Brahim waagt ze zich nu voor het eerst aan de presentatie van Marathonradio. “Peter is een soort mentor voor mij”, vertelt ze in Story.

Voor heel wat studenten is het kwakkelende lenteweer goed nieuws, want zij spenderen de komende weken voornamelijk boven hun boeken om zich voor te bereiden op de examens. Om hen een hart onder de riem te steken, maakt MNM voor de zevende keer Marathonradio. Vanaf zondag 2 juni zenden Peter Van de Veire, Brahim en Dorianne Aussems non-stop uit vanuit Leuven. Dorianne is blij met haar vuurdoop. “Marathonradio zorgt voor een groot samenhorigheidsgevoel. De blokkende studenten beseffen dat ze zich niet alleen door die examens moeten worstelen. Wij als dj’s bieden een luisterend oor én we voelen met hen mee. Letterlijk, want we presenteren in shiften van tien en veertien uur. Op weekdagen tussen twee en vier uur ’s nachts nemen we wel pauze, omdat we studenten ook het signaal willen geven dat je niet de hele nacht moet doorgaan.”

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.