‘Mister Night of the Proms’ John Miles (72) overleden

Showbizz‘Night of the Proms’-veteraan John Miles is gisteren, 5 december, op 72-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in zijn woonplaats in het Engelse Newcastle, omringd door zijn familie, aan de gevolgen van een korte, maar ernstige ziekte. Slechts twee weken voor zijn dood kreeg hij een kankerdiagnose. Miles was vooral bekend van zijn grote hit ‘Music’. 

93 reacties

 • Sonja Desruelles

  5 maanden geleden
  Heb nog steeds de lp die ik gekocht had in 1976 ik was toen 16 jaar ,wat een lied .Een heel grote meneer helaas te vroeg heengegaan R.I.P
 • WALTER MENSAERT

  5 maanden geleden
  We missen hem nu al ! Wat een muzikant toch. Bedankt
 • Carina Blok

  5 maanden geleden
  NOTP gaat nooit meer hetzelfde zijn. RIP John Miles.
 • Jo Van den Breen

  5 maanden geleden
  Enkel Agnetha Fältskog (71) is jonger, de rest van ABBA is ouder. Je ziet op 2 weken tijd kan het afgelopen zijn. Weer een groot verlies in de Muziekwereld. RIP John Miles, Music, was your live, and first love.
 • John Dupont

  5 maanden geleden
  Een onvergetelijk iemand die in zijn lied music blijft voortleven RIP
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.