‘Mister Night of the Proms’ John Miles (72) overleden

Showbizz‘Night of the Proms’-veteraan John Miles is gisteren, 5 december, op 72-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in zijn woonplaats in het Engelse Newcastle, omringd door zijn familie, aan de gevolgen van een korte, maar ernstige ziekte. Slechts twee weken voor zijn dood kreeg hij een kankerdiagnose. Miles was vooral bekend van zijn grote hit ‘Music’. 

93 reacties

 • Sonja Desruelles

  1 maand geleden
  Heb nog steeds de lp die ik gekocht had in 1976 ik was toen 16 jaar ,wat een lied .Een heel grote meneer helaas te vroeg heengegaan R.I.P
 • WALTER MENSAERT

  1 maand geleden
  We missen hem nu al ! Wat een muzikant toch. Bedankt
 • Carina Blok

  1 maand geleden
  NOTP gaat nooit meer hetzelfde zijn. RIP John Miles.
 • Jo Van den Breen

  1 maand geleden
  Enkel Agnetha Fältskog (71) is jonger, de rest van ABBA is ouder. Je ziet op 2 weken tijd kan het afgelopen zijn. Weer een groot verlies in de Muziekwereld. RIP John Miles, Music, was your live, and first love.
 • John Dupont

  2 maanden geleden
  Een onvergetelijk iemand die in zijn lied music blijft voortleven RIP
 1. RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crème-glace met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crè­me-gla­ce met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempische gezin Druyts. In de nieuwe VTM-reeks ‘Glad IJs’, ook te bekijken op Streamz, maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.