Ming Xi, Grace Elizabeth, Cindy Bruna, Gigi Hadid, Kendall Jenner en Alexina Graham tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018
Volledig scherm
PREMIUM
Ming Xi, Grace Elizabeth, Cindy Bruna, Gigi Hadid, Kendall Jenner en Alexina Graham tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018 © AFP

“Misschien moet ik gewoon niét eten”: hoe Victoria’s Secret wanhopig probeert om haar negatieve imago om te buigen

Showbizz“Het is en blijft een fantasie”, oreerde topman Ed Razek over de Victoria’s Secret Fashion Show. Al klinkt het eerder als een nachtmerrie, want niet alleen werden pluss-size en transseksuele modellen geweerd, ook werden de hyperslanke Angels het slachtoffer van seksuele intimidatie, extreme competitie en kwamen ze zelfs in de klauwen van Epstein terecht. Nu het bedrijf dat slechte imago weer wil omdraaien, is het nog maar de vraag of het niet allemaal too little, too late is.

9 reacties

 • Marcus Vadis

  5 maanden geleden
  Persoonlijk zie ik liever het mooie en afgetrainde figuur van deze dames, dan iemand met een paar maten meer, maar dat is een kwestie van smaak.
 • Dirk Billiet

  5 maanden geleden
  Als je als lingeriemodel volgens victoria's secret super (hyper) slank moet zijn, komt de lingerie wel niet tot zijn recht vind ik. Meer ronde natuurlijke lichaamsvormen en ietwat extra kilootjes zijn toch aangenamer om te zien.
 • robrecht Peeters

  5 maanden geleden
  te mooi om te blijven duren......
 • Lisette Nelissen

  5 maanden geleden
  Amerikaanse rommel. We hebben nota bene zelf met Vandevelde een fantastisch lingerie bedrijf. Oerdegelijk. Hun merk Prima Donna, voor echte vrouwen met echte borsten, biedt de nodige ondersteuning. En met Twist ook modellen voor de jongere generatie of diegenen die zich nog jong voelen.
 • guido van der heyden

  5 maanden geleden
  wat is de definitie van mooi dat is anders voor iedereen de dames mogen er zijn en die niemendalletjes ook sorry maar ik heb liever maatje meer
 1. James Blunt wil Adele van de troon stoten: “Ik durf te wedden dat ze niet meer slaapt”
  Muziek

  James Blunt wil Adele van de troon stoten: “Ik durf te wedden dat ze niet meer slaapt”

  De Britse muzikant James Blunt (47) maakt al 17 jaar muziek. Daardoor is er genoeg materiaal om een ‘greatest hits’-album uit te brengen. Dat album, ‘The Stars Beneath My Feet (2004-2021)’, verscheen alleen wel éxact in dezelfde week dat Adele (33) haar nieuwe plaat ‘30' uitbracht. Blunt laat het niet aan zijn hart komen en toont zich van zijn meest competitieve kant in een interview met RTL Boulevard.