kristof ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© kristof ghyselinck

Miss België Kedist Deltour dolverliefd op haar kooivechter: "Als mannen horen dat Keita mijn vriend is, laten ze mij direct gerust"

ShowbizzEen kooivechter aan de zijde van 's lands mooiste. Het klonk wat angstaanjagend. Maar nu de ouders van Kedist Deltour (24) hun schoonzoon na bijna twee jaar aanvaard hebben, kan niets hun relatie nog verstoren. "Ze hebben ingezien dat hij de liefste jongen met het grootste hart is", aldus Miss België over Losene Keita (23), die het zondag tot wereldkampioen MMA kan schoppen. "Als ik win, krijg ik een contract in Amerika."

4 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Hopelijk wint hij zondag, stel u voor dat hij ooit tot bij het UFC zou geraken, zou zot zijn
 • Peter sturbois

  2 maanden geleden
  Prachtig modern hedendaags Belgisch koppel
 • Jonas Buyle

  2 maanden geleden
  Succes ermee , tzou wa zijn nen Belg in de UFC , en vechtsporters zijn veel gevallen brave jongens , stop met die vooroordelen aub.
 • viviane Devos

  2 maanden geleden
  Mooi koppel proficiat
 1. Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”
  Play
  Showbits

  Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”

  Nu zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Château Planckaert’, over de avonturen van Eddy, Christa en hun kinderen in Frankrijk. De verbouwing van hun kasteel verloopt moeizaam en heeft al flink wat vertraging opgelopen. Door corona, maar ook door het zware ongeval van Junior. Onze reporter van ‘Showbits’ ging naar Lurcy-Lévis om een stand van zaken op te maken. Samen met Eddy, Christopher en Francesco blikken we ook vooruit op het nieuwe seizoen. En de Planckaerts zouden de Planckaerts niet zijn, als ook dat niet wat chaotisch in de soep draait. Bekijk het in een nieuwe ‘Showbits’.