Kedist Deltour vertelt in Story over haar eerste maanden als Miss België.
Volledig scherm
PREMIUM
Kedist Deltour vertelt in Story over haar eerste maanden als Miss België. © Dieter Bacquaert

Miss België hoopt nog dit jaar haar biologische vader op te zoeken in Ethiopië: “Zou mooi zijn voor een tv-programma”

ShowbizzMiss België Kedist Deltour (bijna 24) kwam op haar tiende via adoptie in België terecht, maar zal nooit vergeten hoe ze in Ethiopië in armoede leefde. Vandaag heeft ze een nobel doel: als ambassadrice van kinderarmoedeorganisatie Stichting Pelicano kinderarmoede in België helpen oplossen. En dat zijn niet haar enige ambities, zo vertelt ze in een uitgebreid gesprek. Daarnaast heeft onze Miss België het ook nog over haar relatie met kooivechter Losene Keita en de band met haar vader die haar als kind naar het weeshuis stuurde. “Ik wil hem tonen wie ik nu ben. Ik denk dat hij zich meer zal schamen dan ik.”

12 reacties

 • inge samyn

  2 maanden geleden
  Hoe liefdevol .
 • Tina Colpaert

  2 maanden geleden
  Heel goed van haar dat ze uitzoekt waarom haar ouders afstand gedaan hebben ( door armoede voor geld of omdat het een meisje was etc) maar wij moeten dit niet weten dat is privé en als miss Belgie houd ze haar dan professioneel beter met andere zaken bezig id media!
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  voor er iemand hier stenen begint te gooien even dit, reedsin de jaen 90 werden ethiopische kindren naar hier gebracht door allerlei verenigingen.het betrof kinderen die in armoede leefden met hun ouders,en werdn ontfutseld met de belofte dat hun kinderen het goed gingen hebben in europa, daarom dat veel ouders,dikwijls alleenstaande vrouwen hun kinderen afstonden;uit pure armoede.dit was een schande,in plaats van hen te helpen werden hun kinderen afgenomen.vraag u liever af of dit normaal is.
 • Luc Gorrebeeck

  2 maanden geleden
  Precies of we zitten daar op te wachten ! Ik kijk enkel nog naar FC De Kampioenen !
 • raul mechelen

  2 maanden geleden
  Kinderarmoede komt omdat de ouders in armoede leven, als de overheid die mensen helpt dan hebben wij in deze moderne tijd geen voedselbanken nodig! Ipv miljarden aan gevechtsvliegtuigen uit te geven zouden ze beter deze issue oplossen.! Heel gemakkelijk !
 1. Magazinecover met prins Harry en Meghan lokt veel reactie uit: “Ze lijken wel gemaakt van plastic”
  Royalty

  Magazineco­ver met prins Harry en Meghan lokt veel reactie uit: “Ze lijken wel gemaakt van plastic”

  Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan Markle (40) zijn woensdag opgenomen in de lijst met de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld van 2021. Het Amerikaanse tijdschrift prijst de hertog en hertogin van Sussex vanwege hun compassie voor de minderbedeelden in de wereld, al is dat niet waar alle royaltyfans het over hebben. Zo reageren zij vooral op het uiterlijk van Harry en Meghan, dat op de voorpagina ‘onnatuurlijk bewerkt’ zou zijn met Photoshop.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatieshow: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”
  Showbizz
  1

  Adriaan Van den Hoof bundelt 14 jaar humor in compilatie­show: “Zelfs op straat verwachten mensen dat ik grappig ben”

  Hij staat 14 jaar op de planken en is zopas aan zijn laatste jaar op tram vier begonnen. En dan blikt een mens al eens terug. Vanaf vanavond staat Adriaan Van den Hoof (49) op het podium met z’n - door corona uitgestelde - compilatieshow ‘’t Zal schoon zijn als het af is’. In tijden waar humor steeds gevoeliger ligt en de woke-cultuur oprukt, wil de comedian ongeremd moppen blijven tappen. “Soms heb ik het gevoel dat ik me voor alles moet verantwoorden.”