Kedist Deltour.
Volledig scherm
PREMIUM
Kedist Deltour. © Kristof Ghyselinck

Miss België-finaliste Kedist Deltour ruilde miserie in Ethiopië voor leven vol kansen: “Ik heb in dit land álles bereikt. Nu wil ik het vertegenwoordigen”

Showbizz“Ik heb een nieuw leven”, sprak haar vader toen hij Kedist Deltour in een Ethiopisch weeshuis dropte. Meteen nadat haar moeder overleden was aan kanker. Amper negen was ze, en verloren. Vandaag is de bloedmooie Oost-Vlaamse 23, heeft ze een vaste job als kapster én maakt ze kans op de kroon van Miss België 2021. “Allemaal omdat een warm Belgisch gezin me wilde adopteren. Ik heb in dit land álles bereikt, nu wil ik het vertegenwoordigen.”

14 reacties

 • Nancy Wijnants

  2 weken geleden
  De mooiste! Tip. Ik vind het kleedje nogal fade. Te zacht voor je huidtype. Als kleurenconsulente hebben we dat ooit is in de les besproken dat ja mannen met jouw huidskleur tijdens hun trouw te vaak die beige-achtige tinten dragen maar niet echt past. Waarsch ben je een gemengd type en kan je schitteren in een veelzijdig kleurpallet van warm tot koude tinten? GO for it gril. Mijn stem krijg je.
 • Tamzin Andersen

  2 weken geleden
  Proficiat ! Zo zie je maar weer dat mensen met een andere huidskleur of afkomst hier evenveel kansen krijgen als autochtonen. Het is niet de kleur, maar de mentaliteit, de ingesteldheid die telt.
 • Rudi Vranken

  2 weken geleden
  Volledig geassimileerd, een voorbeeld hoe het wel kan. Met deze mensen uiteraard geen probleem. Proficiat en veel geluk gewenst. Rudi Vranken
 • Alexa Grieken

  2 weken geleden
  Wees welkom, je bent een mooi voorbeeld om ons land te vertegenwoordigen. Een bewijs dat wie wilt en de kansen grijpt, geen excuses moet maken. Echte mensen en inwoners van België denken daar ook zo over en respecteren uw wilskracht en sterkte.
 • Carl De Ley

  2 weken geleden
  Mensen die hier komen en desondanks hun afkomst of wat kleur dan ook en hun steentje bijdragen tot onze maatschappij zijn van harte welkom. Proficiat op alle vlakken.
 1. Kan in opspraak gekomen Armie Hammer ooit nog opnieuw aan de bak in Hollywood na beschuldigingen van kannibalisme?
  PREMIUM
  Celebrities

  Kan in opspraak gekomen Armie Hammer ooit nog opnieuw aan de bak in Hollywood na beschuldi­gin­gen van kannibalis­me?

  “Ik ben erg trots op m'n afkomst, maar ik zou graag mijn eigen nalatenschap hebben. Ik hoop dat die niets te maken heeft met mijn achternaam, maar alles met mijn persoon zelf." Profetische woorden, want Armie Hammer (34), een steenrijke vrouwenmagneet, hééft naam gemaakt. Als acteur, maar ook - en vooral - als liefhebber van sadistische seks en gegrild mensenvlees. Of dat z'n carrière onherstelbaar beschadigd heeft, valt nog af te wachten volgens Dan Hassler-Forest, docent mediastudies: “De aantijgingen zijn zo sensationeel en ongebruikelijk dat heel wat mensen ze moeilijk serieus gaan kunnen nemen.”
 2. K3'tjes openhartig in nieuwe videoreeks ‘Zelfportret’: “Vroeger kwam ik wel eens huilend thuis omdat ik iets gedaan had wat ik niet wou”
  Showbizz

  K3'tjes openhartig in nieuwe videoreeks ‘Zelfpor­tret’: “Vroeger kwam ik wel eens huilend thuis omdat ik iets gedaan had wat ik niet wou”

  In de gloednieuwe videoreeks ‘Zelfportret' van MNM gaan verschillende jonge BV’s en influencers de uitdaging aan om even diep in de spiegel te kijken, onder het goedkeurend oog van MNM-dj Laura Govaerts. Maandag waren de K3'tjes aan de beurt, en het werd een gesprek over mayonaise, filosofische teksten en (letterlijk) een grote mond hebben.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie