Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Miss België-finaliste Kedist Deltour kende een vreselijke kindertijd: “Mijn stiefmoeder kon mijn vader overtuigen om ons het huis uit te zetten”

ShowbizzVolgend jaar mag ze meedingen naar het kroontje van Miss België, want Kedist Deltour (23) werd vorige week alvast tot Miss Oost-Vlaanderen verkozen. Ze straalde van blijdschap, maar achter de glimlach gaat een pijnlijke jeugd schuil. In haar geboorteland Ethiopië was Kedist een ‘soort van Assepoester’, geterroriseerd door een boze stiefmoeder. “Als ze kookte, kregen we een bord waar je de mieren in zag rondkruipen”, getuigt Kedist.

2 reacties

 • Michel Jacobs

  11 maanden geleden
  Dat soort verhalen zijn helaas van alle landen en alle tijden. Wat je soms hoort over hoe ouders hun kinderen laten vallen nadat ze met een nieuwe partner zijn... Mocht ik ooit een nieuwe partner hebben en die komt tussen mij en mijn kinderen dan vliegt ze linea recta buiten, maar veel mannen en vrouwen zijn compleet karakterloos.
 • zina riffia

  11 maanden geleden
  Knappe meid. Succes
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. RECENSIE. ‘Prodigal Son 2’: “Catherine Zeta-Jones als de groupie van een seriemoordenaar is de verrassing van uw tv-avond”
  TV

  RECENSIE. ‘Prodigal Son 2’: “Catherine Ze­ta-Jo­nes als de groupie van een seriemoor­de­naar is de verrassing van uw tv-avond”

  De verloren zoon is terug. Al neemt ‘Prodigal Son’ na dit tweede seizoen ook meteen weer afscheid. De reeks over een begaafd rechercheur die denkt als een moordenaar, maar er als de dood voor is er zelf één te worden, werd niet vernieuwd voor een vervolg. Al gaat de stekker er niet uit zonder een flitsende finale. Eén waar zelfs Oscarwinnares Catherine Zeta-Jones voor werd opgetrommeld. Of u deze eigenwijze misdaadserie met Hannibal Lecter-sausje op Streamz moet streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Miss Limburg wil dit jaar Miss Exclusive worden: “Ik bekommer me vooral om het milieu”
  PREMIUM

  Miss Limburg wil dit jaar Miss Exclusive worden: “Ik bekommer me vooral om het milieu”

  Bijna een jaar geleden mocht de Looise Nisa Van Baelen (20) het kroontje van Miss Limburg met fierheid overnemen. De studente kleuteronderwijs heeft de smaak te pakken en hoopt dit najaar Miss Exclusive te worden. “Ik wil me met mijn deelname vooral inzetten voor het milieu. Niet enkel met woorden, maar ook met daden. Zo rijd ik dankzij garage Van Mossel inmiddels rond met een elektrische auto”, vertelt de Limburgse schoonheid.
 3. RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmer­ries van gemaakt zijn”

  Ziekenhuisreeksen zijn een beetje zoals darmspoelingen: enerzijds zijn ze bedoeld om ons bestaan te verlichten, anderzijds hebben ze de neiging alle kanten op te spetteren. Al is het vrij duidelijk dat ‘Dr. Death’ -de naam zegt genoeg- niet de ambitie heeft om de zoveelste lichtvoetige opvolger van een ’Grey’s Anatomy’ te worden. Deze reeks op STARZPLAY is zo bloedstollend en zo paranoia stimulerend dat de dooddoener “Niet voor gevoelige kijkers” hier geen overbodige mededeling is. Of u deze waargebeurde horrordaden moet bijwonen of de ogen beter afwendt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.