Kevin Swijsen
Volledig scherm
© Kevin Swijsen

Miss België Angeline Flor Pua: "Het kwetst me enorm. Waarom mensen beoordelen op basis van hun uiterlijk?"

Na de racistische reacties op haar verkiezing tot Miss België reageerde Angeline Flor Pua vanmorgen geëmotioneerd op MNM en Radio 1. "Het kwetst me enorm. Waarom moeten we mensen beoordelen op basis van hun uiterlijk?"

238 reacties

 • Nadi Dima

  5 jaar geleden
  Mooi naturel schattig, er is niks mis met haar uiterlijk enkel met de mensen die haar discrimineren.
 • gerard doom

  5 jaar geleden
  Zijn wij soms vergeten welke roots ons koningshuis heeft....
 • GUIDO VANDENBEMPT

  5 jaar geleden
  Voor mij is zij Miss Belgie . Zij is helemaal geïntegreerd en spreek prefect Nederlands. Ten anderen Belgen komen door de eeuwen heen vanuit alle streken vermits we regelmatig werden bezet door vele landen ! Ik kan geen vb geven van hoe een Belg er echt uitziet???
 • nancy dejonge

  5 jaar geleden
  Proficiat Angeline! Ik begrijp langs geen kanten de kritiek! ALs de kritikasters dan toch willen kritiek uitbrengen op Angeline haar roots, waarom brachten ze dan in het verleden (en vandaag nog!) geen kritiek tegen sommige spelers van de Rode Duivels ??? of andere voetbal of topsporters van ons land? Sporters die de belgische nationaliteit verwierven als tiener..volwassenen.... Het zijn Belgen amen en uit !
 • Ian Vandenbossche

  5 jaar geleden
  Verwerpelijke racistische opmerkingen. Sfeer van angst voor anderen, opgeblazen door nva en vlaams blok. In zo n vlaanderen hoor ik niet thuis. Ik dacht dat we die houding 73 jaar geleden hadden afgezworen. Nazisme..collaboratie..oostfronterd....vmo..vu..nva.. oude wijn in nieuwe vaten.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.