BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Miss België Angeline Flor Pua (22) overleefde aanslag in Zaventem en combineerde zeven baantjes om piloot te worden: brein én schoonheid

Een buitenbeentje heeft het gehaald. Angeline Flor Pua, 22 met Filipijnse roots, mag zich een jaar lang het mooiste meisje van ons land noemen. Pilote in spé, harde werkster, meertalig, brein en schoonheid. “Ik heb geleerd hard te werken. Daardoor wist ik bij de bank ook 100.000 euro los te krijgen voor mijn opleiding."

155 reacties

 • Maeng Saab

  5 jaar geleden
  Met haar Fillipijnse roots vind ik haar de mooiste keuze als miss Belgie, En met haar achtergrond van hard werken en studeren te combineren, ben ik enorm tevreden met haar winst. Proficiat ! Aan alle racisten : mijn welgemeende middenvinger.
 • Erwin Cauwenbergh

  5 jaar geleden
  Mooi, slim, meer moet dat niet zijn. Proficiat. Maar hou aub de politiek hier buiten.
 • pieter lemmens

  5 jaar geleden
  Angeline heeft het perfecte NVA-profiel: intelligent, ondernemend en vooral de kansen grijpen die haar aangeboden worden. De jury maakte de juiste keuze.
 • Kris Van Cauteren

  5 jaar geleden
  Het is weer dat Belgische kantje, mooi, hardwerken, succes, daar moet meer achter zitten. Zou het ook niet kunnen dat ze wint door haar karakter? Het is niet mijn favoriet, maar dat is voorkeur. Ze wint omdat ze is wie ze is, een mooi meisje. Leer toch eens content te zijn met het succes van anderen. Alvast een eerlijke proficiat meisje, gaan en niet omkijken.
 • Imelda Lamigan

  5 jaar geleden
  We zijn apetrots op jou Angelina. Blijf positief en kijk ernaar uit om de kroon van de Miss Universe te winnen. Negeer de negatieve commentaar and be proud as Antwerpenaar . You cannot please everybody anyway. Stay humble and keep smiling
 1. Stem van Johny Voners duikt op in reclamespotje Kampioenen-bouwdoos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”
  Play
  Showbits
  4

  Stem van Johny Voners duikt op in reclame­spot­je Kampioenen-bouw­doos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”

  Sinds kort kan je als fan van de populaire tv-reeks ‘F.C. De Kampioenen’ een bouw- of speelset van het veld of de tribune kopen. Om dat speelgoed te promoten is er een radiospot opgenomen met de stemmen van enkele van de acteurs. De echte fans zullen het vast al gehoord hebben, ook overleden acteur Johny Voners, alias Xavier Waterslaeghers, is in het spotje te horen. Wat vinden de acteurs zelf van het feit dat hij in die spot te horen is, zonder dat hij daar natuurlijk uitdrukkelijk toestemming voor kon geven? Is dit wel gepast of een manier voor VRT om munt te slaan uit de campagne? Showbits-reporter Desna vroeg het aan Marijn Devalck, ofwel Boma, uit ‘F.C. De Kampioenen’.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”
  FILM

  Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”

  ‘Blonde’, de biopic over Marilyn Monroe, krijgt sinds de release op 28 september behoorlijk wat kritiek te slikken. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Maar daar trekt regisseur Andrew Dominik (55) zich niets van aan. Sterker nog: hij is erg blij dat de fictieve kijk op het leven van Monroe “zoveel mensen woedend maakt”. Dat liet hij weten op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië.
 1. ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?
  Play
  Showbits

  ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?

  Wie op zoek is naar een nieuwe job en blind wil springen, aarzelt best niet te lang, want dit weekend sluiten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Gesprongen’. In het programma gaat Nora Gharib samen met een expertenteam op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Maar hoe goed matchten de experts de kandidaten uit seizoen 1 met hun nieuwe job? Nora geeft een overzicht en vertelt meteen ook alles over haar stunt tijdens de opname voor het oproepfilmpje.