BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Miss België Angeline Flor Pua (22) overleefde aanslag in Zaventem en combineerde zeven baantjes om piloot te worden: brein én schoonheid

Een buitenbeentje heeft het gehaald. Angeline Flor Pua, 22 met Filipijnse roots, mag zich een jaar lang het mooiste meisje van ons land noemen. Pilote in spé, harde werkster, meertalig, brein en schoonheid. “Ik heb geleerd hard te werken. Daardoor wist ik bij de bank ook 100.000 euro los te krijgen voor mijn opleiding."

155 reacties

 • Maeng Saab

  4 jaar geleden
  Met haar Fillipijnse roots vind ik haar de mooiste keuze als miss Belgie, En met haar achtergrond van hard werken en studeren te combineren, ben ik enorm tevreden met haar winst. Proficiat ! Aan alle racisten : mijn welgemeende middenvinger.
 • Erwin Cauwenbergh

  4 jaar geleden
  Mooi, slim, meer moet dat niet zijn. Proficiat. Maar hou aub de politiek hier buiten.
 • pieter lemmens

  4 jaar geleden
  Angeline heeft het perfecte NVA-profiel: intelligent, ondernemend en vooral de kansen grijpen die haar aangeboden worden. De jury maakte de juiste keuze.
 • Kris Van Cauteren

  4 jaar geleden
  Het is weer dat Belgische kantje, mooi, hardwerken, succes, daar moet meer achter zitten. Zou het ook niet kunnen dat ze wint door haar karakter? Het is niet mijn favoriet, maar dat is voorkeur. Ze wint omdat ze is wie ze is, een mooi meisje. Leer toch eens content te zijn met het succes van anderen. Alvast een eerlijke proficiat meisje, gaan en niet omkijken.
 • Imelda Lamigan

  4 jaar geleden
  We zijn apetrots op jou Angelina. Blijf positief en kijk ernaar uit om de kroon van de Miss Universe te winnen. Negeer de negatieve commentaar and be proud as Antwerpenaar . You cannot please everybody anyway. Stay humble and keep smiling
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.