Sinéad O’Connor
Volledig scherm
PREMIUM
Sinéad O’Connor © EPA

Mishandeling, kleptomanie en losbandig liefdesleven: Sinéad O’Connor vertelt álles in haar memoires (deel 2)

CelebritiesSinéad O’Connor (54) heeft haar memoires neergepend. In ‘Rememberings: Scenes From My Complicated Life’, dat sinds deze week in de rekken ligt, doet ze de meest hallucinante momenten uit haar leven uit de doeken. Wij zetten de strafste quotes op een rij, in twee delen. Van de vreselijke mishandeling in haar jeugd en haar affaire met een dominee tot de platenmaatschappij die haar tot een abortus wou dwingen.“Ik heb ooit tegen een douanier op de luchthaven moeten zeggen: vroeger was ik nogal een sletje.”  

1 reactie

 • Benny Marcelo

  4 maanden geleden
  Ze mag dan een labiel persoontje zijn, ze heeft prachtige nummers en de mooiste zijn niet haar grootste hits. Eerder haar arrangementen van Ierse folksongs maar ook haar eigen nummers zijn soms prachtig. Dat ze de paus niet dankbaar is voor wat de kerk de Ierse vrouwen heeft aangedaan is best te begrijpen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.