De verlovingsring die Jennifer Lopez kreeg van Ben Affleck
Volledig scherm
De verlovingsring die Jennifer Lopez kreeg van Ben Affleck © Fotomontage HLN: AFP/OntheJLO.com

Minstens 5 miljoen dollar waard en in haar favoriete kleur: deze verlovingsring kreeg Jennifer Lopez van Ben Affleck

CelebritiesJennifer Lopez (52) is voor de tweede keer verloofd met Ben Affleck (49). Daar hoort uiteraard (opnieuw) een verlovingsring bij: een opvallend groen exemplaar dit keer. Het lijkt erop dat de acteur alles uit de kast trok om z'n geliefde te verrassen. 

2 reacties

 • Elisa deJong

  3 maanden geleden
  Benieuwd hoe ze er in het echt uitziet, zonder veel make up. Ze moet oppassen met deze ring, veel misdadigers zullen voor dit bedrag iets over hebben haar iets aan te doen om ‘m te stelen..
 • Marie Vanakker

  3 maanden geleden
  Hij zal er wel "Keihard" voor gewerkt hebben zeker. Net zoals alle rijken.
 1. Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universiteit om gebrek aan diversiteit in sitcom goed te maken
  Celebrities
  3

  Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universi­teit om gebrek aan diversi­teit in sitcom goed te maken

  Hoe geliefd ook, de afgelopen jaren klonk er steeds meer kritiek op de populaire sitcom ‘Friends’ vanwege het gebrek aan diversiteit. Bedenkster Marta Kauffman deed die kritiek lange tijd af als onzin, maar is nu toch tot inkeer gekomen. Dat vertelt ze in een interview met ‘Los Angeles Times’. Om het goed te maken, doneert ze nu 4 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) aan een plaatselijke universiteit.
 2. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.
 1. 30 graden en urenlang aanschuiven voor beste kampeerplek op Rock Werchter, maar dé vraag: “280 blikjes bier, gaan we daar wel mee toekomen?”
  Festivals
  13

  30 graden en urenlang aanschui­ven voor beste kampeer­plek op Rock Werchter, maar dé vraag: “280 blikjes bier, gaan we daar wel mee toekomen?”

  Daar zijn de koelboxen vol vloeibaar goud. Daar is de grootste volksverhuis van Vlaanderen. Liefst 31.000 kampeerders uit alle windstreken - tot uit Manchester toe - arriveerden gisteren al op camping The Hive voor een eerste feestje. Drie jaar lang graasden hier koeien. “Maar nu is 't eindelijk weer aan ons! En nee, kamperen verleer je niet”, klinkt het unaniem.