Milou en Heikki uit ‘Temptation Island' vormen niet langer een koppel

Heikki en Milou bij hun deelname aan 'Temptation Island'
RV Heikki en Milou bij hun deelname aan 'Temptation Island'
Heikki en Milou namen vorig jaar deel als koppel aan ‘Temptation Island’. Ze overleefden de relatietest, maar na een stormachtige periode is hun relatie nu definitief voorbij. Dat laat Milou op Instagram weten. 

De Instagram Stories van Milou spreken boekdelen: “Our relationship is over", schrijft de Nederlandse bij een innige foto van haar en de Vlaamse Heikki. “Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik en Heikki uit elkaar zijn." In 2019 namen de twee als koppel deel aan ‘Temptation Island’. Hoewel ze op het eiland bij elkaar de nodige jaloezie opwekten, slaagden ze erin om ‘Temptation Island’ zonder relatiebreuk af te sluiten. Maar in de reünie-aflevering was te zien hoe het koppel toch uit elkaar was. De gevoelens bij Milou waren verdwenen, al bleef Heikki hopen op een hereniging. Volgens een pancarte kwam die hereniging er ook, maar was die van korte duur. De breuk zou nu definitief zijn. Maar de liefde bleek te sterk, en in juni vormden ze alweer een koppel. “True love beats everything” - echte liefde overwint alles - schreef Milou bij een foto waarop ze haar Heikki kust. Heikki deelde dezelfde foto, en schreef erbij: “True love will always find his way” - ware liefde zal altijd z’n weg vinden. 

De twee gingen later samenwonen en lieten zelfs matchende tatoeages zetten. Ze kozen voor de toepasselijke woorden ‘Our Way’, wat ‘onze manier’ betekent. Een duidelijke knipoog naar hun woelig liefdesleven. 

Nu lijkt de liefde dan toch echt definitief voorbij. 

De matchende tatoeages van Heikki en Milou
Instagram De matchende tatoeages van Heikki en Milou

Lees ook:

Heikki en Milou uit ‘Temptation Island’ zijn opnieuw een koppel

De liefde is nog groot: ‘Temptation’-Heikki en Milou laten matchende tattoos zetten
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • luc caels

    Dat was te verwachten. Hij kan zich niet binden.

  • Simpele Mens

    Gelukkig voor Heiko! Verstand komt met de jaren... Proficiat kerel!