De grootste verdieners op TikTok.
Volledig scherm
PREMIUM
De grootste verdieners op TikTok. © HLN

Miljoenen binnenrijven met enkele dansjes: dit zijn de 7 best betaalde TikTok-sterren ter wereld

ShowbizzTikTok is dé internetsensatie van het moment, en bovendien valt er veel geld mee te verdienen. De online-sterren die er snel bij waren hebben intussen miljoenen volgers verzameld. Met hun leuke dansjes verdienen ze op die manier bakken vol geld. Het Amerikaanse blad Forbes zocht uit wie de ‘lucky 7' van de populaire app zijn: deze prille tieners verdienden het afgelopen jaar minstens een miljoen dankzij enkele klikken. 

 1. #FreeBritney opnieuw trending op Twitter: bizarre TikTok-video’s roepen vragen op over mentale toestand van zangeres
  PREMIUM
  Celebrities

  #FreeBrit­ney opnieuw trending op Twitter: bizarre Tik­Tok-video’s roepen vragen op over mentale toestand van zangeres

  Vrolijk rondjes draaien met een vreemde en verwarde blik in de ogen, meer doet Britney Spears (38) dezer dagen niet op TikTok en Instagram. De bizarre filmpjes roepen opnieuw vragen op over de mentale toestand van de zangeres, ooit de grootste popster ter wereld. Het zorgt ervoor dat de hashtag #FreeBritney - Spears heeft sinds haar mentale instorting in 2008 geen volledige zeggenschap meer over haar leven - opnieuw trending is op sociale media.
 2. De bloedband van Fleur en James Cooke: “Zijn partners moeten de Fleur-test doorstaan. Ik wil zeker weten dat ze op mijn broer vallen en niet op ‘de BV’”
  PREMIUM
  Showbizz

  De bloedband van Fleur en James Cooke: “Zijn partners moeten de Fleur-test doorstaan. Ik wil zeker weten dat ze op mijn broer vallen en niet op ‘de BV’”

  “Ik moet er nog steeds aan wennen dat ik James met zoveel anderen moet delen. Voor mij blijft hij gewoon mijn broer.” Dezelfde ogen en innemende lach. Dit moet Fleur Cooke zijn, de oudere zus van James Cooke. Het zijn twee handen op één buik, bondgenoten voor het leven, die elkaar steunen in de moeilijkste tijden en de andere willen beschermen voor het kwaad. “Het heeft eventjes geduurd voor ik Dorian heb aanvaard, en ik denk dat ik niet altijd even lief was. Maar ik wou afstand bewaren tot ik overtuigd was dat hij om de juiste redenen voor James koos.”
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie