Miley Cyrus en Liam Hemsworth bereiken akkoord over scheiding

Miley Cyrus kan de dagen aftellen tot ze officieel gescheiden is. De zangeres en haar ex Liam Hemsworth zijn het eens geworden over hun echtscheiding, verklapten ingewijden aan TMZ.
EPA Miley Cyrus kan de dagen aftellen tot ze officieel gescheiden is. De zangeres en haar ex Liam Hemsworth zijn het eens geworden over hun echtscheiding, verklapten ingewijden aan TMZ.
Het lijkt erop dat Miley Cyrus (27) en Liam Hemsworth (29) het eens zijn over de voorwaarden van hun echtscheiding. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. In de zomer raakte bekend dat het koppel, na een huwelijk van een goed half jaar, uit elkaar ging.

Volgens TMZ zal de advocaat van Cyrus komende dinsdag de scheidingsdocumenten tekenen. Hemsworth vroeg in augustus van dit jaar de scheiding aan.

Bronnen rondom het koppel bevestigden destijds dat Cyrus en Hemsworth voor hun huwelijk afspraken hebben gemaakt, dat het geld dat ze hebben verdiend tijdens hun huwelijk niet als gezamenlijk eigendom wordt gezien. Dit zou het proces van de scheiding moeten versimpelen. Ook heeft het stel geen kinderen, waardoor de scheiding toch soepeler verloopt dan verwacht.

Hemsworth en Cyrus hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar besloten eind 2015 definitief bij elkaar terug te komen. In december 2018 trouwde de acteur met de zangeres.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.