VTM
Volledig scherm
© VTM

Milan getuigt in ‘Alloo’ over donkere gedachten na pesterijen: “Zonder mijn ouders had ik hier niet meer gezeten”

TVMilan getuigt in ‘Alloo’ over de zelfmoordgedachten waar hij vroeger mee kampte. Eerst werd hij gepest omdat hij zwaarlijvig was, daarna omdat hij op mannen valt. Volgens Milan worden de gevolgen van pesten nog zwaar onderschat. “Op een bepaald punt zag ik het echt niet meer zitten, de zelfmoordgedachten waren er effectief.” 

3 reacties

 • Ivo Vandeneynde

  1 maand geleden
  Een regelrechte schande van de school en die leerkrachten. Zij zijn diegenen die in een school een omgeving moeten creëren waar iedereen zich veilig, gewenst en gerespecteerd voelt. Ik begrijp niet dat anno 2021 volwassenen nog zo op homosexualiteit reageren.
 • Matthias Reynaert

  1 maand geleden
  De L.O leraar aanklagen. Hij vormde hiermee een groot deel van het leven van deze man.
 • Anneke Brusselmans

  1 maand geleden
  Veel sterkte jongen en probeer gewoon jezelf te blijven je bent een goed persoon . Goed dat je ouders je hebben opgevangen het is t echt niet waard om jezelf iets aan te doen voor crapuleus volk je hebt even veel recht om hier te zijn . Ik weet wat het is mijn dochter van 12 wordt nu ook gepest op school door 1 leerling die psychische problemen heeft en ik doe er ook alles aan om haar te helpen . Blijf gewoon jezelf en probeer de rest achter u te laten en geniet van het leven