Mike uit 'Blind Getrouwd' heeft een nieuw lief: "Het is nog pril"

Mike en zijn nieuwe vriendin Hannah
Instagram Mike en zijn nieuwe vriendin Hannah
Mike (39) uit 'Blind Getrouwd' heeft een nieuwe vriendin. De begeerde vrijgezel die in het VTM-programma aan de kant werd gezet door Marjolein, vond de liefde bij de vijftien jaar jongere Hannah (24).

Voor heel Vlaanderen was te zien hoe Marjolein het hart van Mike brak in het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Het koppel scheidde nadat ze elkaar een emotionele brief schreven in de voorlaatste aflevering. Maar nu heeft Mike echt de liefde gevonden, bij Hannah. Hannah is 24 jaar en de twee leerden elkaar vermoedelijk kennen via Instagram.

Tussen Mike en Marjolein lukte het niet in 'Blind Getrouwd'.
Blind Getrouwd Tussen Mike en Marjolein lukte het niet in 'Blind Getrouwd'.

"Het klopt dat ik sinds kort een nieuwe vriendin heb", aldus Mike. "Het is nog pril, dus we zouden mekaar nog beter willen leren kennen in alle rust en sereniteit." 

(lees verder onder de foto)

Mike en zijn nieuwe vriendin Hannah leerden elkaar vermoedelijk kennen via Instagram.
Instagram Mike en zijn nieuwe vriendin Hannah leerden elkaar vermoedelijk kennen via Instagram.

Na afloop van 'Blind Getrouwd' was Mike een erg begeerde vrijgezel. Er raakte ook bekend dat hij sms'jes stuurde naar Deborah, die in 'Temptation Island' aan de kant werd geschoven door Tim 'Timptation' Wauters. “Plots kreeg ik een berichtje van Mike met de boodschap dat hij de suggesties van de kijkers wel grappig vond (veel kijkers vonden dat ze een mooi koppel zouden vormen, nvdr). En dat we misschien eens moeten afspreken”, zei Deborah daarover. Toch was er van een romance geen sprake. “We hebben alleen enkele berichten gestuurd. Mike wilde nog wel samen op de foto gaan enzovoort, maar eerlijk: ik heb eventjes genoeg van alle aandacht." 

Mike en Deborah van 'Temptation Island' stuurden elkaar sms'jes, maar tot een romance kwam het niet.
Vijf/vtm Mike en Deborah van 'Temptation Island' stuurden elkaar sms'jes, maar tot een romance kwam het niet.18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Gijselaar

  Wil een graantje mee pikken om in de boekjes te staan,da is mijn gedacht.Ik geef ze 4 maand.

 • Ad Dezutter

  Hij wil het in alle rust en sereniteit laten groeien, maar tocht nog vlug eens in de boekskens en de gazet laten zetten, nogal tegenstrijdig mijn gedacht

 • Benny Steeman

  Akkoord met monique dewaele...

 • Juliette Francois

  Tja Marjolein de boeman en hij de sympathieke... Ik weet het niet, daar zal wel een reden voor geweest zijn. Ik denk dat hij in de midlife zit : graag showen met groene blaadjes, wat mediageil. Het had ook discreet gekund...

 • Sanne Vermeulen

  Verdiend heel veel succes jullie twee