screenshot BNNVARA
Volledig scherm
© screenshot BNNVARA

"Mijn kindje is gezond, dus ik doe door": Nederland in rep en roer door zwangere tiener die rookt op tv

Tv-kijkend Nederland heeft zich massaal gestoord aan de eerste aflevering van het programma 'Vier handen op één buik', dat eerder deze week werd uitgezonden. De rokende 19-jarige Tanja kreeg ervan langs op de sociale media. 

44 reacties

 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Omdat er meerdere dingen ongezond zijn is het Ok om je baby te vergiftigen zegt Katrien Luytens - Anthoon, amaai, blij dat dat mijn mama niet is! En ik ben niet perfect, maar ik tracht steeds het beste te doen voor mijn kinderen (en zo hoort het ook)
 • hugo van de velde

  5 jaar geleden
  Hoe jonge mensen NU NOG maar kunnen beginnen met roken snap ik niet. het zou op termijn volledig verboden moeten worden.
 • Hanne De Moor

  5 jaar geleden
  Arme baby met zo'n moeder..
 • Gaston Foubert

  5 jaar geleden
  Die hier stelt dat ook andere stoffen ongezond zijn is juist maar is dat een reden om goed te praten dat je je kind reeds aan schadelijke stoffen moet blootstellen nog voordat het geboren is? En ik heb voor hier commentaar te geven eerst mijn hand boven mijn hoofd gehouden en zelfs in de spiegel gekeken.
 • Katrien Luytens - Anthoon

  5 jaar geleden
  Katrien Luytens Schandalig dat mensen hun tijd hier verdoen met al die negatieve commentaren te geven. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Laat mensen hun eigen leven leiden en hou de handen eerst boven je eigen hoofd. Roken is inderdaad niet gezond niet voor jezelf en niet voor de baby maar er zijn nog heel wat meer stoffen in de lucht die verre van gezond zijn! ALS JE ZELF PERFECT BENT PAS DAN MAG JE OORDELEN OVER EEN ANDER!!! NOOIT DUS!!!!