Pedro Elias met vriendin Evelien Broekaert en zoontje Rover.
Volledig scherm
PREMIUM
Pedro Elias met vriendin Evelien Broekaert en zoontje Rover. © RV

"Mijn enige focus: dat virus uit ons huis houden”: Pedro Elias maakt zich zorgen over zijn zoontje Rover (4), die chemo krijgt

"Blijf binnen. Doe het voor uw bomma. En voor onze Rover." Met één glasheldere boodschap op Instagram zegt Pedro Elias waar het dezer dagen om draait: het virus vér weg houden van al wie extra kwetsbaar is, en al helemaal van zijn eigen zoontje. Terwijl de wereld strijdt tegen corona, vecht Rover thuis al een jaar tegen leukemie. "Ik ben in continue staat van alertheid. Ik wil me niet inbeelden wat het virus voor Rover zou betekenen."

 1. Het tragische levensverhaal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Het tragische levensver­haal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”

  Vijftien jaar geleden, op 4 september 2006, stierft Steve Irwin. De Australiër – die wereldwijd bekend werd als ‘The Crocodile Hunter’ – trotseerde hapgrage krokodillen, venijnige slangen en dodelijke spinnen. Maar de steek van een relatief onschuldige pijlstaartrog werd hem op z’n 44ste fataal. In het eerste deel van z’n straffe levensverhaal staan we stil bij z’n gelukkige jeugdjaren en de ontmoeting van de liefde van z'n leven. “Als zesjarig jochie vangt hij zijn eerste giftige slang.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Voor Doutzen Kroes is grens bereikt: “Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen”
  Showbizz
  42

  Voor Doutzen Kroes is grens bereikt: “Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen”

  Doutzen Kroes (36) is niet van plan zich te laten vaccineren of deel te nemen aan de 'testmaatschappij’. Dat schrijft het Nederlandse topmodel vandaag in een uitgebreid bericht, nadat ze zich zes maanden lang stil heeft gehouden op sociale media. “Mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, maar ik voel dat het tijd is om moed boven comfort te kiezen en mijn waarheid uit te spreken.”