Disney
Volledig scherm
© Disney

Mijlpaal in Marvel-universum: Loki is naast genderfluïde ook biseksueel

TVIn de meest recente aflevering van ‘Loki’ werd bevestigd dat zowel Loki als Lady Loki (gespeeld door respectievelijk Tom Hiddleston en Sophia Di Martino) biseksueel zijn. Eerdere beelden bevestigden ook al dat het personage genderfluïde is. Loki is daarmee het eerste biseksuele personage in een Marvel-film of -reeks.

 1. REPORTAGE. Eerbetoon voor Arno op Oostendse Paulusfeesten werd een indrukwekkend feest: “Arno leeft voor altijd”
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE. Eerbetoon voor Arno op Oostendse Paulusfees­ten werd een indrukwek­kend feest: “Arno leeft voor altijd”

  De Paulusfeesten werden maandagavond afgesloten met een eerbetoon aan Arno. De Oostendse artiest overleed op 23 april aan de gevolgen van pancreaskanker op 72-jarige leeftijd. Dat hij niet snel zal vergeten worden, bleek alvast uit de massale opkomst. Het Petrus- en Paulusplein stroomde volledig vol met meer dan 10.000 bezoekers om mee te vieren. Het werd immers geen emotionele avond, maar een groot feest met centraal het prachtige repertoire dat Arno heeft achtergelaten.
 1. Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”
  Play

  Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar het 19e eeuwse kasteel van bouwmagnaat Willy Naessens in Normandië. Op zijn vakantiedomein liet Willy ook een kerkje bouwen uit dankbaarheid omdat hij genas van kanker. “Er stond eerst een oude kerk, maar die is ingestort tijdens de renovatie. Ik heb dan maar een nieuwe gebouwd”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.