Miguel Wiels en Niels Destadsbader.
Volledig scherm
Miguel Wiels en Niels Destadsbader. © HLN

Miguel Wiels na 24 uur live: “Ik ben kapot"

Showbizz“Het was lastig”, zo zegt Miguel Wiels na 24 uur lang livemuziek gespeeld te hebben. “Ik ben kapot”. Hij speelde samen met zijn band zo’n 420 liedjes, zonder pauze. 

18 reacties

 • Nancy Haemhouts

  1 jaar geleden
  Top gedaan. Nielske. Koddigaard. ❣️❣️❣️❣️❣️. Kan alles. Zingen presenteren. Top en micky. Proficiat ook ❣️❣️❣️
 • Jeroen De Paepe

  1 jaar geleden
  Het zat allemaal heel professioneel in elkaar😎
 • Lucrece Forrez

  1 jaar geleden
  Top gedaan
 • Eddie Van Hoof

  1 jaar geleden
  Fantastisch gedaan 👍👏
 • Maruschka Gantois

  1 jaar geleden
  Top duo jullie mogen nog veel organiseren , gewoon genieten
 1. STREAMINGTIPS. Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’
  TV

  STREAMING­TIPS. Korte come­dysprin­tjes voor de fans van ‘Dansaert­vla­min­gen’

  Hebt u al kennis gemaakt met de latte macchiato slurpende, cultuurminnende, koersvelo rijdende millennials van ‘Dansaertvlamingen’ op Streamz? Dan hebt u misschien niet alleen de smaak van natuurwijn te pakken, maar bent u net als de Meerwaardezoeker mogelijk ook op zoek naar meer... van hetzelfde. Prestigereeksen allemaal goed en wel, maar soms kunnen korte, luchtige en knapperige sketches nu eenmaal beter die tv-jeuk temperen. Een overzicht!
 2. PORTRET. Als 2-jarige vluchtte ze met haar ouders uit Libanon, vandaag ontvangt ze in ons land eredoctoraat: wie is mensenrechtenadvocate Amal Clooney?
  PREMIUM
  1

  PORTRET. Als 2-jarige vluchtte ze met haar ouders uit Libanon, vandaag ontvangt ze in ons land eredocto­raat: wie is Amal Clooney?

  Vandaag wordt Amal Clooney (45) in Kortrijk verwacht om een eredoctoraat van de KU Leuven in ontvangst te nemen. De mensenrechtenadvocate is bij het grote publiek bekend als de vrouw van filmster George Clooney (61), maar eerlijk is eerlijk: nog voor ze hem leerde kennen, had ze al een carrière om u tegen te zeggen. Er zullen trouwens erg strenge veiligheidsmaatregelen gelden, want Amal staat op haar privacy.