Miguel Wiels geeft in Dag Allemaal z'n visie over de toekomst van K3.
Volledig scherm
PREMIUM
Miguel Wiels geeft in Dag Allemaal z'n visie over de toekomst van K3. © RV

Miguel Wiels heeft zijn twijfels over jongen bij K3: “Nobel idee, maar of het publiek dit gaat pikken...”

ShowbizzNu Klaasje Meijer (25) andere horizonten gaat opzoeken, voelen al meer dan 15.000 mensen zich geroepen om de vacature bij K3 in te vullen. Meisjes, maar ook jongens, want die mogen zich deze keer uitdrukkelijk óók kandidaat stellen. Een gewaagde zet, waar veel commentaar op komt. Zelfs K3-hitleverancier Miguel Wiels (48) is sceptisch: “De sound gaat wezenlijk veranderen als er een jongen bij komt...” En wat met mogelijk amoureuze perikelen?

20 reacties

 • Marc De Muyer

  2 jaar geleden
  Ik denk dat je dan beter met een nieuw project begint en stopt met k3.
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Sommigen vinden dit discriminatie. Nog even en we krijgen quota over met wie we op straat mogen wandelen. Van elke sekse evenveel of je mag niet buiten. Ook gezinnen zijn dan verplicht om evenveel jongens als meisjes te krijgen. Hij heeft gelijk de sound veranderd, de opzet veranderd. K3 is vooral voor meisjes tot 12 jaar. Die willen een rolmodel. En voor vaders tussen 25 en 40 en de meesten zien liever jonge vrouwen.
 • Walter Bar

  2 jaar geleden
  Zou ook de eerste keer zijn dat Wiels iets met muziek te maken heeft.
 • Pedro De Geest

  2 jaar geleden
  100% gelijk Miguel. Dat veel nostalgie leeft naar de oude K3 is logisch. Het zijn enkel de volwassenen die hier reageren. Voor de kinderen zijn Hanne Klaasje en Marthe de echte godinnen.
 • Ben Kenobi

  2 jaar geleden
  Waarom niet gewoon K3 stopzetten? Je kunt toch niet zo bezig blijven
 1. “Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesleven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  “Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesle­ven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft

  Cher (76) blijft eeuwig jong, niet alleen met de hulp van haar plastische chirurg, maar ook dankzij haar liefde voor jongere mannen. De Amerikaanse zangeres is begonnen aan een nieuw amoureus avontuur met de 40 jaar jongere Alexander Edwards, met wat ophef tot gevolg. “Ik ga ons niet verdedigen. We zijn gelukkig en vallen niemand lastig”, verdedigde Cher zich al. En dat moest ze in het verleden al vaker doen, want Edwards is lang niet de eerste opvallende beau in haar woelige liefdesleven. “Mannen zijn het beste wat er is. Maar je hebt ze niet echt nodig om te leven.”