Miguel Wiels geeft in Dag Allemaal z'n visie over de toekomst van K3.
Volledig scherm
PREMIUM
Miguel Wiels geeft in Dag Allemaal z'n visie over de toekomst van K3. © RV

Miguel Wiels heeft zijn twijfels over jongen bij K3: “Nobel idee, maar of het publiek dit gaat pikken...”

ShowbizzNu Klaasje Meijer (25) andere horizonten gaat opzoeken, voelen al meer dan 15.000 mensen zich geroepen om de vacature bij K3 in te vullen. Meisjes, maar ook jongens, want die mogen zich deze keer uitdrukkelijk óók kandidaat stellen. Een gewaagde zet, waar veel commentaar op komt. Zelfs K3-hitleverancier Miguel Wiels (48) is sceptisch: “De sound gaat wezenlijk veranderen als er een jongen bij komt...” En wat met mogelijk amoureuze perikelen?

20 reacties

 • marc de muyer

  4 maanden geleden
  Ik denk dat je dan beter met een nieuw project begint en stopt met k3.
 • Pieter Verhulst

  4 maanden geleden
  Sommigen vinden dit discriminatie. Nog even en we krijgen quota over met wie we op straat mogen wandelen. Van elke sekse evenveel of je mag niet buiten. Ook gezinnen zijn dan verplicht om evenveel jongens als meisjes te krijgen. Hij heeft gelijk de sound veranderd, de opzet veranderd. K3 is vooral voor meisjes tot 12 jaar. Die willen een rolmodel. En voor vaders tussen 25 en 40 en de meesten zien liever jonge vrouwen.
 • Patrick De Pauw

  4 maanden geleden
  Zou ook de eerste keer zijn dat Wiels iets met muziek te maken heeft.
 • Pedro De Geest

  4 maanden geleden
  100% gelijk Miguel. Dat veel nostalgie leeft naar de oude K3 is logisch. Het zijn enkel de volwassenen die hier reageren. Voor de kinderen zijn Hanne Klaasje en Marthe de echte godinnen.
 • Ben Kenobi

  4 maanden geleden
  Waarom niet gewoon K3 stopzetten? Je kunt toch niet zo bezig blijven