Miguel Wiels had 'iets' met een K3'tje (maar hij ontkent het nu alweer)

Lieven Van Assche
Miguel Wiels trok vanmorgen naar de studio van MNM om het er te hebben over zijn boek over zijn leven en carrière. En daar had de componist en producent wel heel wat te vertellen. Zo vertelde hij dat er "misschien ooit wel eens iets gebeurd is" tussen hem en een lid van de oude K3.

"Is er ooit iets gebeurd?", vroeg Peter zijn goede vriend, waarop Miguel een geheimzinnig antwoord gaf. "Ik heb me nooit misbruikt gevoeld", klonk het, waarna hij toch iets meer uitleg gaf.  "Er is één feestje waarvan ik niet goed meer weet wat er daar allemaal gebeurd is." Wie het voormalig K3-lid in kwestie is, wilde Miguel niet kwijt. Hij gaf enkel mee dat het "heel lang geleden" is.

Niet lang nadat het nieuws werd opgepikt, reageerde Miguel op Twitter op zijn openhartigheid. "Voor alle duidelijkheid, het was een grapje".  Al durft Peter Van de Veire daarover te twijfelen.

Kristel, Karen en Kathleen, de originele K3.
Studio 100 Kristel, Karen en Kathleen, de originele K3.18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Wille

  Zijn ze hier nu allemaal jaloers, of wat is het nu!!!! Iedereen heeft zijn leven, en ieder leven heeft een ander verhaal!!! Hou jullie hand boven je eigen hoofd, en je hebt al méér dan werk genoeg zou ik zeggen!!! Laat die mensen hun eigen leven leiden, ze zijn ook oud genoeg om het verschil te zien tussen goed en kwaad, én gaat het verkeerd, dan is het toch aan hun zelf om uit te maken wat ze daar met moeten doen!!!!

 • Karel Van Beeck

  Hij niet alleen !

 • Johan Ongena

  En dan...??Je hebt toch altijd iemand waar je je schouders wilt onder zetten als het wat moeilijker gaat. Zo een halve engelbewaarder...

 • didier de coster

  hij kan aan gert vragen wie de beste was tussen de lakens

 • mireille GELDOF

  Eerst Walter Capiau door het slijk sleuren,heeft nu nog een ander verhaal. Hij is nergens te kort,denkt nog een graantje mee te pikken.Een duivelszak is nooit vol.huichelaar!!!!!