Miguel Wiels
Volledig scherm
Miguel Wiels © Photo News

Miguel Wiels gaat 24 uur live met meer dan 100 artiesten in Sportpaleis: “Zotste dat ik ooit gedaan heb, maar drang om live op te treden is groot”

ShowbizzHanden van de pauzeknop. “Wij gaan optreden!”, dixit Miguel Wiels (48). In het Sportpaleis nog wel en 24 uur live aan één stuk. Samen met zijn band kaapt hij op 12 maart de arena, exact een jaar nadat de volumeknop van zijn sector op nul ging. “Non-stop livemuziek, zonder slaap of pauze. Als tegengif voor de schade van het voorbije jaar.” Op de affiche: meer dan 100 artiesten, van pop tot rock en schlager. Als toeschouwer kijkt u vanuit uw kot gratis mee via HLN.be.

21 reacties

 • lucrece forrez

  1 week geleden
  Zal goed zijn maar aub nue weer al dezelfde geef eens een andere jonge artiesten de kans waaronder Jan wuytens een kerel met pracht stem. Zoveel talent die nooit de kans krijgen. Veel succes
 • ANGELE VANPARIJS

  1 week geleden
  Met als hoofd "vedette" zijn spirituele zoon Destadsbader... Ik pas voor die show.
 • Thierry Piette

  1 week geleden
  Wil dat dan zeggen dat die artiesten maar 24 uur per jaar werken als ze dat op 24 uur kunnen inhalen?
 • Kimberly Wouters

  1 week geleden
  Ik heb op Facebook een reactie op dit artikel gezien van niemand minder dan Patje. Het dak van het sportpaleis zal er vanaf vliegen, ben ik zeker van.
 • Germain De Block

  1 week geleden
  Met zoveel personen is het onmogelijk om de corina regels te volgen zoals de gewone burger moet,dus benieuwd of verlinden faar pv's laat schrijven zoals bij 3 a4 burgers die samen staan of is de wiels speciaal.
 1. Halfzus Meghan Markle gooit olie op vuur: “Ook met haar eigen familie weigert ze contact, Archie zal ons nooit kennen”
  Royalty
  12

  Halfzus Meghan Markle gooit olie op vuur: “Ook met haar eigen familie weigert ze contact, Archie zal ons nooit kennen”

  Meghan Markle (39) is momenteel verwikkeld in een bikkelharde oorlog met haar schoonfamilie, die tot een hoogtepunt zal komen op 7 maart, wanneer haar interview met Oprah Winfrey wordt uitgezonden. Maar ook haar eigen familie is hun vete met Meghan nog niet vergeten. Haar halfzus Samantha Grant (56) hekelt het afstandelijke gedrag van de hertogin. “Wij zullen haar zoontje Archie nooit ontmoeten.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"