Miguel Wiels
Volledig scherm
Miguel Wiels © Photo News

Miguel Wiels gaat 24 uur live met meer dan 100 artiesten in Sportpaleis: “Zotste dat ik ooit gedaan heb, maar drang om live op te treden is groot”

ShowbizzHanden van de pauzeknop. “Wij gaan optreden!”, dixit Miguel Wiels (48). In het Sportpaleis nog wel en 24 uur live aan één stuk. Samen met zijn band kaapt hij op 12 maart de arena, exact een jaar nadat de volumeknop van zijn sector op nul ging. “Non-stop livemuziek, zonder slaap of pauze. Als tegengif voor de schade van het voorbije jaar.” Op de affiche: meer dan 100 artiesten, van pop tot rock en schlager. Als toeschouwer kijkt u vanuit uw kot gratis mee via HLN.be.

21 reacties

 • lucrece forrez

  2 weken geleden
  Zal goed zijn maar aub nue weer al dezelfde geef eens een andere jonge artiesten de kans waaronder Jan wuytens een kerel met pracht stem. Zoveel talent die nooit de kans krijgen. Veel succes
 • ANGELE VANPARIJS

  2 weken geleden
  Met als hoofd "vedette" zijn spirituele zoon Destadsbader... Ik pas voor die show.
 • Thierry Piette

  2 weken geleden
  Wil dat dan zeggen dat die artiesten maar 24 uur per jaar werken als ze dat op 24 uur kunnen inhalen?
 • Kimberly Wouters

  2 weken geleden
  Ik heb op Facebook een reactie op dit artikel gezien van niemand minder dan Patje. Het dak van het sportpaleis zal er vanaf vliegen, ben ik zeker van.
 • Germain De Block

  2 weken geleden
  Met zoveel personen is het onmogelijk om de corina regels te volgen zoals de gewone burger moet,dus benieuwd of verlinden faar pv's laat schrijven zoals bij 3 a4 burgers die samen staan of is de wiels speciaal.
 1. Joris Hessels was als jonge gast grote fan van Clouseau: “Dat Koen Wauters mijn idool is, durf ik luidop te zeggen. Ik vind het geen guilty pleasure”
  PREMIUM
  Showbizz

  Joris Hessels was als jonge gast grote fan van Clouseau: “Dat Koen Wauters mijn idool is, durf ik luidop te zeggen. Ik vind het geen guilty pleasure”

  Joris Hessels (40) is nauwelijks van ons televisiescherm weg te slaan: we zagen hem in ‘De Weekenden’, in ‘Groeten uit…’, hij speelt de onsubtiele fitnesscoach Jurgen D’Haenens in ‘Albatros’ op Canvas, in maart zien we hem en zijn kompaan Dominique Van Malder met een minireeks van ‘Radio Gaga’ op Eén en later dit voorjaar zien we hem ook op Play4 in ‘Viervoeters’, waarin hij met Dominique op zoek gaat naar nieuwe baasjes voor asielhonden. Televisiemakers kunnen alleen dromen maar van zo’n drukke agenda en dergelijke variatie van werk, en toch twijfelt Joris vaak aan zichzelf. “We hebben tijd om over van alles en nog wat na te denken en dan steken de negatieve gedachten sneller de kop op.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"