Michel Van Den Brande
Volledig scherm
Michel Van Den Brande © Photo News

Michel Van den Brande wil zich herpakken na liefdesbreuk: “Er moeten serieus wat kilo’s af”

ShowbizzBegin september liet een licht emotionele Michel Van den Brande (59) uit ‘The Sky Is the Limit’ zich in ‘Gert Late Night’ ontvallen dat z’n relatie met Sofie voorbij is. Ondanks de vele hoogtes en laagtes kwam dat toch als een verrassing, en het ziet er niet naar uit dat de twee zich zullen verzoenen. “Ik moet voort. En dus heb ik de knop omgedraaid”, aldus Michel.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”