Michel praat over de verzoening met ‘zijn’ Sofie in weekblad TV Familie.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel praat over de verzoening met ‘zijn’ Sofie in weekblad TV Familie. © Photo News

Michel Van Den Brande verdwenen op social media:
“Ik heb enkele dames wat geld gestort, dat had ik niet mogen doen”

ShowbizzVier jaar geleden joeg Michel Van den Brande (59) vriend en vijand – maar vooral zijn vriendin Sofie – de stuipen op het lijf door te verdwijnen. Toen de stellingbouwer uit ‘The Sky Is the Limit’ vorige maand plots spoorloos was op sociale media, was dit opnieuw voer voor ongerustheid. Michel verzekert ons evenwel dat er een héél goede reden is dat hij Facebook voortaan links laat liggen, waaronder de verzoening met ‘zijn’ Sofie, die stilaan binnen handbereik ligt.

1 reactie

 • Mo Biraja

  2 maanden geleden
  Groot gelijk ik ben al jaren gestopt met fakebook te gebruiken en heb nu meer tijd om te spenderen aan echte mensen en familie !!
 1. INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehouden, al had ik het wel een beetje verdiend”
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehou­den, al had ik het wel een beetje verdiend”

  Er blijft maar kritiek komen op ‘Music’, de nieuwe film van zangeres Sia (45). Die reageert tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywood-reporter voor het eerst op de hele hetze, en zegt dat ze spijt heeft dat ze op social media in de clinch ging met haar criticasters: “Ik heb alle shit die ik over mij heen kreeg ook wel een beetje verdiend.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"