Michel Van Den Brande maakt zich druk in het verkeer: “Ik ben het strontbeu”

Michel Van Den Brande.
photo_news Michel Van Den Brande.
Ondernemer Michel Van de Brande heeft zich op sociale media uitgelaten over een autobestuurder die hem irriteerde. Hij zegt dat het zo niet langer kan en heeft zich voorgenomen om dashboardcamera’s te installeren in zijn wagen.

Van den Brande vraagt zijn Facebook-volgers om hem te helpen de wagen op te sporen. “Ik reed op het linkerbaanvak op de E40 en er reed een golf voor me”, begint hij zijn betoog. “Het middenvak en het rechtervak waren nog helemaal vrij, maar toen ik een korte lichtflits gaf om de bestuurder aan te geven opzij te gaan, ging hij op de rem staan. Ik moest alles dichtslaan! Ik ben het strontbeu en ga straks naar ‘Heinz tuning’ bellen om dashcams te installeren. We reden amper 110km per uur en het was zonnig met weinig of geen verkeer.” Van den Brande geeft aan dat hij de bestuurder persoonlijk wil vragen wat zijn bedoeling was.

Michel Van den Brande maakt zich druk.
Facebook Michel Van den Brande maakt zich druk.98 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hilde Peeters

  Hetzelfde in Antwerpen als ik op de ring 70 mag rij ik 70 geflikker of ander gedrag en als ik op het middelste rij heeft dat een rede. als ieder zich aan de regels houdt en wat hoffelijk is zijn er geen problemen en geen files.

 • Mieke Vhuyst

  Eric, ik had al vaak gehoord dat aanhouden van het rijvak niet wordt gezien als inhalen omdat er geen manoeuvre aan te pas komt. Maar goed, ik heb het eens nagekeken en u heeft gelijk. Ik blijf echter bij mijn punt. Als er geen verkeer was had hij rechts moeten rijden en had hij nooit achter die golf gezeten... Vic, die golf is idd de schuldige, volgens deze versie, dat ontken ik niet.

 • Erik Audenaert

  Van Den Brande moet een boete krijgen . Als het rechtse rijvak vrij is moet je uiterst rechts rijden . Of staat hij weer boven de verkeerregels ?

 • Eric Rondou

  Mieke langs rechts inhalen is verboden boete,

 • Vic Smeets

  Mieke vhuyst.....U hebt dan misschien wel gelijk, maar waarom een levensgevaarlijke situatie creëeren door bruusk te remmen?? Meneer had ook gewoon met dezelfde snelheid kunnen verder rijden. Of is dit normaal rijgedrag??