Michel met zijn Ferrari.
Volledig scherm
Michel met zijn Ferrari. © James Arthur

Michel Van den Brande leende vijf peperdure wagens uit voor 'Patser': "Schoon om ze op het scherm te zien"

Vandaag is 'Patser', de derde film van Adil en Arbi en Bilall Falah, voor iedereen te zien in de bioscoop. 'The Sky Is the Limit'-ster Michel Van den Brande leende voor die film vijf van zijn meest exclusieve wagens uit, goed voor een totale waarde van een paar honderdduizend euro.

13 reacties

 • nikita lambier

  4 jaar geleden
  zal aan sinterklaas ook zo een autootje vragen wie weet ha ha mooie collectie grts
 • mobius vandenhole

  5 jaar geleden
  Dat uitlenen is heel schoon van michemleke,hij vrtdient een staande ovatie
 • marc werbrouck

  5 jaar geleden
  Mens wat een jaloezie hier.Het staat iedereen vrij ook zelfstandig te worden! Maar vergeet dan uw 8 uur per dag...en uw verantwoordelijkheid ligt ook een stuk hoger.Het wordt nu te moeilijk zeker?
 • tom darcis

  5 jaar geleden
  Topkerel met hart op juiste plaats moest in de politiek gaan
 • ismael bourich

  5 jaar geleden
  Veel negatieve jaloezie hier. Niemand dat jou tegenhoudt om hetzelfde te doen of meer te bereiken dan hem! Chapeau voor wat hij al bereikt heeft en al de mensen die hij tewerk stelt.
 1. Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”
  Play
  Celebrities

  Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”

  Orlando Bloom reisde het afgelopen weekend naar Oekraïne en had er een ontmoeting met president Volodymr Zelensky. De ‘Pirates of the Caribbean’-acteur is in het door oorlog geteisterde land als ‘Goodwill ambassador’ van UNICEF om hulp op te zetten voor weeskinderen. Hij haalde de loftrompet boven voor Zelensky: “Het is bijzonder om te zien hoe jij dit land en de bevolking staande houdt.” Bloom is zwaar onder de indruk van zijn ontmoetingen met kinderen die de oorlog moeten doorstaan: “Het is vreselijk om zoveel angst in hun ogen te zien. De kracht van het Oekraïens volk is indrukwekkend.” De acteur stak de president nog een hart onder de riem met een boodschap die hij van zijn moeder moest doorgeven: “Het verlies van de oorlog zou het verlies van hoop zijn. Je móet dit winnen.”
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.