Michael Van Droogenbroeck viel destijds als een blok voor Annelies Van Herck: "Al voor ik bij VRT werkte, keek ik met grote interesse naar haar journaals"

Annelies van Herck en Michael Van Droogenbroeck met hun zoon Jakob
Kristof Ghyselinck Annelies van Herck en Michael Van Droogenbroeck met hun zoon Jakob
Annelies Van Herck (43) en Michael Van Droogenbroeck (40) waren al een tijdje collega's toen de vonk oversloeg op de VRT redactie. Ze vertellen over dat moment in Humo.

"Al voor ik bij de VRT werkte, keek ik met meer dan gewone interesse naar haar journaals", zegt Michael Van Droogenbroeck, die vanaf september de Ochtend op Radio 1 zal presenteren. "Op mijn eerste dag bij de VRT kreeg ik een rondleiding. Annelies had net de late shift en alles wat ik van haar vermoedde, werd alleen maar bevestigd. Het heeft dan een paar jaar geduurd, maar de vonk is wel overgeslagen.Het was niet vanzelfsprekend, onder meer omdat Annelies al een zoontje had. 

Nieuwsanker van Herck voelde naar eigen zeggen ook een aantrekkingskracht en zegt dat het engagement van haar partner destijds groter was. "Want hij moest ook voor een kind kiezen", zegt het anker.  "Je werkplek is geen evidente plek voor een relatie, zeker niet als je ook op televisie komt. De kop 'Cupido slaat toe op de nieuwsvloer' as er nog voor iedereen in onze omgeving het wist. Je ziet wel wie je veroordeelt en wie je steunt. Dat is best leerrijk", blikt de blondine terug. 

Het hele artikel lees je hier.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Monique Vander Stockt

    Het is aandoenlijk te zien hoe verliefd die twee wel zijn als Annelies haar Michael moet interviewen, zo'n twinkelende oogjes allebei en een smile die ze niet kunnen onderdrukken...Hoop en wens dat dit nooit over gaat!

  • annie laureys

    heel mooi gezin , fijne mensen