Michaël R. Roskam en Eline De Munck op de première van 'Black Bird'
Volledig scherm
Michaël R. Roskam en Eline De Munck op de première van 'Black Bird' © ANP / EPA

Michaël Roskam over ‘impulsief’ huwelijk met Eline De Munck: “Ik zei tegen mijn kameraden: ‘Mannen, ik denk dat ik het zitten heb’”

BVHet was een grote verrassing in januari, toen Eline De Munck (34) op sociale media bekendmaakte dat ze één jaar getrouwd was met regisseur Michaël Roskam (49). In Het Belang van Limburg vertelt hij nu hoe ze elkaar leerden kennen en waarom ze besloten te trouwen. 

4 reacties

 • Juliette Francois

  5 maanden geleden
  Niks sjoemelen, Peter Van Dam! Gewoon sneller getrouwd dan gepland uit praktische overwegingen. Zou begot niet weten wat daar niet ok aan is. Een schijnhuwelijk is wel totaal iets anders!
 • Peter Van Dam

  5 maanden geleden
  Dus, het huwelijk is er eigenlijk gekomen omdat ze papieren nodig hadden tijdens Covid om naar de VS te trekken? Als je hetzelfde doet voor andere papieren (verblijfsvergunning) dan is er een onderzoek en mogelijks sprake van schijnhuwelijk. Maar als het "ons volk" is dat het doet voor papieren dan is het oké en grappig. Kijk, ik geloof wel dat ze elkaar graag zien en dat ze het menen, maar dit is gewoon sjoemelen wat ze deden en dat mag ook wel benoemd worden eens dat dat niet oké is.
 • Catherine Mistiaen

  5 maanden geleden
  Proficiat. Dit klinkt als een steengoed scenario (van een romantische film). En het is nog waargebeurd ook.
 • Patrick De Vlaming

  5 maanden geleden
  Heb Michaël ooit eens even kunnen spreken aan het circuit van Zolder .. hij kwam spontaan naar mij en ik herinner mij hem als iemand met een hele warme persoonlijkheid …. Proficiat met jullie huwelijk ..👍🍀
 1. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 2. Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilligerswerk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie
  Play
  BV

  Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilli­gers­werk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadig­heids­or­ga­ni­sa­tie

  Ex-Ketnetwrapster Charlotte Leysen, zanger Christoff, presentatrice Cath Luyten en verschillende andere BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. De organisatie maakt met hun ziekenhuisschip medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. De verschillende bekende Vlamingen doneren hun link-in-bio op Instagram aan Mercy Ships. Charlotte Leysen heeft een speciale band met de organisatie. Haar mama, Rit Borremans, ging als eerste Belgische vrijwilliger al achttien keer mee op missie.