Michaël R. Roskam en Eline De Munck op de première van 'Black Bird'
Volledig scherm
Michaël R. Roskam en Eline De Munck op de première van 'Black Bird' © ANP / EPA

Michaël Roskam over ‘impulsief’ huwelijk met Eline De Munck: “Ik zei tegen mijn kameraden: ‘Mannen, ik denk dat ik het zitten heb’”

BVHet was een grote verrassing in januari, toen Eline De Munck (34) op sociale media bekendmaakte dat ze één jaar getrouwd was met regisseur Michaël Roskam (49). In Het Belang van Limburg vertelt hij nu hoe ze elkaar leerden kennen en waarom ze besloten te trouwen. 

4 reacties

 • Juliette Francois

  1 maand geleden
  Niks sjoemelen, Peter Van Dam! Gewoon sneller getrouwd dan gepland uit praktische overwegingen. Zou begot niet weten wat daar niet ok aan is. Een schijnhuwelijk is wel totaal iets anders!
 • Peter Van Dam

  1 maand geleden
  Dus, het huwelijk is er eigenlijk gekomen omdat ze papieren nodig hadden tijdens Covid om naar de VS te trekken? Als je hetzelfde doet voor andere papieren (verblijfsvergunning) dan is er een onderzoek en mogelijks sprake van schijnhuwelijk. Maar als het "ons volk" is dat het doet voor papieren dan is het oké en grappig. Kijk, ik geloof wel dat ze elkaar graag zien en dat ze het menen, maar dit is gewoon sjoemelen wat ze deden en dat mag ook wel benoemd worden eens dat dat niet oké is.
 • Catherine Mistiaen

  1 maand geleden
  Proficiat. Dit klinkt als een steengoed scenario (van een romantische film). En het is nog waargebeurd ook.
 • Patrick De Vlaming

  1 maand geleden
  Heb Michaël ooit eens even kunnen spreken aan het circuit van Zolder .. hij kwam spontaan naar mij en ik herinner mij hem als iemand met een hele warme persoonlijkheid …. Proficiat met jullie huwelijk ..👍🍀
 1. David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper
  Play
  Celebrities
  2

  David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper

  “Beschamend vadermoment”, schrijft oud-voetballer David Beckham op Instagram. Samen met zijn dochter Harper (11) ging hij naar een concert van The Weeknd in Miami. Ze filmden elkaar terwijl ze meezongen met de bekendste hits van de zanger. Maar Beckham begon net iets te vroeg mee te zingen tijdens het nummer ‘Out of Time’. “Ik heb mijn dochter wel aan het lachen kunnen brengen”, schrijft hij bij de video.
 2. STREAMINGTIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika
  TV

  STREAMING­TIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika

  Op 24 juni besloot het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten om de abortuswetgeving te schrappen. Staten mogen nu zelf bepalen of ze zwangerschapsonderbreking toestaan of niet. Volgens heel wat geleerde koppen zal dat leiden tot een toename in illegale abortussen. Dat een en ander doet denken aan de seventies, is ook Streamz niet ontgaan. Zij brengen ‘The Janes’ in stelling, een docu die het belang van veiligheid en keuzevrijheid onderstreept.