Michael J. Fox
Volledig scherm
Michael J. Fox © Getty Images for Tribeca Film Fe

Michael J. Fox wil geneesmiddel tegen parkinson vinden: “Ik zal niet stoppen tot het lukt”

CelebritiesIets meer dan twintig jaar geleden richtte Michael J. Fox (60) een stichting voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson op. Een goed doel dat hem nauw aan het hart ligt, want in 1991 kreeg de acteur te horen dat hij zelf parkinson heeft. 

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals
  Royalty
  2

  Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals

  De journalist die een veelbesproken BBC-documentaire over de prinsen William (39) en Harry (37) maakte, heeft zich verontschuldigd voor eerdere beledigingen aan het adres van enkele leden van de Britse koninklijke familie. Amol Rajan scheef in 2012 een artikel waarin hij de inmiddels overleden prins Philip een “racistische grappenmaker” noemde en de publieke rol van William en zijn vrouw Kate Middleton (39) als “totaal bedrog” kwalificeerde.