Micha Marah.
Volledig scherm
PREMIUM
Micha Marah. © Kristof Ghyselinck

Micha Marah (69) is een happy single: “Als ik seks wil, is dat met een simpel telefoontje geregeld”

BVZe mag dan al bijna zeventig zijn, maar klagen is aan Micha Marah (69) niet besteed. “Je leert maar beter leven met de ongemakken die horen bij het ouder worden”, vertelt ze in PRIMO. De zangeres praat uitgebreid over de voor- en nadelen van ouder worden, haar ambities en haar liefdesleven. “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik friends with benefits heb.”

15 reacties

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Iemand met een gezonde en realistische kijk op het leven proficiat doe zo voort
 • Peter Van den broecke

  2 maanden geleden
  Heyheyhey,hip van micha!!
 • Patrick Symons

  2 maanden geleden
  Euh, dat is bij iedereen toch zo dat sex met één telefoontje geregeld is.
 • jacobs rudy

  2 maanden geleden
  mooi dame, ik heb haar nog gekend in Oosthoven bij de fanfare en van de school,ik zag haar geregeld was verliefd op die mooie rosse,maar had het lef niet om er naar toe te stappen,ik bewonderde haar en ging geregeld naar optredens en genoot van haar enkel en alleen maar om haar te zien en te horen,vandaag ben ik iets ouder dan zij en voel het nog steeds, ook mijn leven was turbulent,maar zij was steeds daar ,bedankt mooi dame,van een echte fan.
 • Luc Caels

  2 maanden geleden
  Leuk interview.
 1. Zo klinkt het zangdebuut van ‘Familie’-actrice Caroline Maes: “James Cooke vertelde het me pas op de persconferentie”
  Play
  Showbits
  1

  Zo klinkt het zangdebuut van ‘Familie’-actrice Caroline Maes: “James Cooke vertelde het me pas op de persconfe­ren­tie”

  Oude liefde roest niet en dus keert Caroline Maes (46) na 20 jaar terug naar het theater. Vanaf vrijdag 27 januari speelt de ‘Familie’-actrice mee in ‘Vapeurs 4 - Op Safari’ van Backstage Producties, het theatergezelschap van o.a. James Cooke en Dirk Van Vooren. “Even een frisse wind, dat doet deugd. Ik sta nu ook opnieuw met veel meer enthousiasme op de set van ‘Familie”, vertelt Caroline aan Jarne. Maes zal ineens haar zangdebuut maken op de planken. Hoe dat klinkt ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’
  Play
  Showbits
  7

  “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’

  Gisterenavond vond het gala van ‘De Gouden Schoen’ plaats. Een sportevenement met veel bekende gezichten, zowel uit de sportwereld als de showbizzwereld. Onze reporter ging mee om de ‘glitter and glamour’ op te snuiven en was zelfs aanwezig op de afterparty. Maar hoe zit dat nu precies met die fameuze afterparty? Ontdek wat de BV’s er zelf van vonden in deze Showbits.