Metejoor reageert op zijn Qmusic-‘Hit van het jaar’: “De trofee is niet voor mijn mama”

ShowbitsTijdens de allereerste editie van ‘Q-pop’, kreeg zanger Metejoor de Qmusic-award voor ‘Hit van het Jaar Nationaal’ uitgereikt. De Q-luisteraars verkozen ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ als favoriete nummer van 2022, en zo liet hij topfavorieten Camille en Pommelien Thijs met gemak achter zich. De award voor ‘Hit van het Jaar Internationaal’ ging trouwens naar ‘ex-One Direction’ Harry Styles. “Maar we zijn nog geen vrienden” zegt Metejoor zelf tegen Showbits-reporter Senne vlak na zijn optreden in het Sportpaleis.

12 reacties

 • Lucrece De Groote

  2 maanden geleden
  Mooi liedje mooie tekst mooie uitstralling aangename stem kortom voor my heeft hy gewoon alles doe zo voort Joris
 • Jeannine Vanhee

  2 maanden geleden
  Verdiend gewonnen. Een prachtig lied en een echte meezinger.
 • Francine storms

  2 maanden geleden
  vind het liedje een mooie tekst en hij heeft een goede stem = fantastiche
 • Claudine Pieters

  2 maanden geleden
  Mooi liedje, mooie tekst, mooie stem, …….. top gewoon!
 • Celina Claeys

  2 maanden geleden
  Een tof liedje, terecht!
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Na 40 dagen radiostilte keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”
  BV

  Na 40 dagen radiostil­te keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”

  “Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte Rani De Coninck (52) een tijdje geleden op. Een nodige radiopauze van zes weken volgde, en die wierp zijn vruchten af. Vanaf morgen is Rani opnieuw te horen op ‘Joe’, en dat vanuit de bergen. Dat kondigde ze zelf graag aan met een mooie boodschap. “Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden.”
 2. IN BEELD. Oerverzamelaar Jacques Vermeire gidst ons door zijn meest opmerkelijke stukken: “Mijn atlassen zijn 500 jaar oud”
  BV

  IN BEELD. Oerverzame­laar Jacques Vermeire gidst ons door zijn meest opmerkelij­ke stukken: “Mijn atlassen zijn 500 jaar oud”

  In ‘Eenmaal andermaal’ zoekt hij vanaf vanavond opnieuw naar de beste koopjes op lokale rommelmarkten. En Jacques Vermeire (71) weet wat een koopje is. In zijn villa in Keerbergen loodst hij ons door enkele opmerkelijke stukken uit zijn antiek- en curiositeitenverzameling. Van wetboeken van Napoleon, over eeuwenoude atlassen, souvenirs van Hollywoodsterren en het allereerste colablikje. “Ik was heel trots doen Julie het gezicht werd van Coca-Cola, het maakt de cirkel rond.”