Metejoor breekt duim na aanrijding op fiets: “Zes weken in het gips”

BVMetejoor werd begin deze week aangereden door een auto. Hij was op weg met zijn fiets en brak zijn duim bij het ongeval. “Op het eerste moment schoot ik recht en zei ik: ‘Er is niks aan de hand!’”, vertelt Metejoor bij JOE. Maar het blijkt uiteindelijk toch iets erger dan gedacht. Zes weken lang zal hij met zijn hand in het gips moeten zingen.

4 reacties

 • jolien danckaert

  1 maand geleden
  Heel veel beterschap 🍀
 • Yves Vanderwitten

  1 maand geleden
  amai dat is nieuws zeg - spoedig herstel jongen !
 • Christel canters

  1 maand geleden
  veel beterschap en toch een top kerel stelt het meisje gerust
 • Nicole Cousens

  1 maand geleden
  Veel beterschap joris !
 1. Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universiteit om gebrek aan diversiteit in sitcom goed te maken
  Celebrities
  2

  Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universi­teit om gebrek aan diversi­teit in sitcom goed te maken

  Hoe geliefd ook, de afgelopen jaren klonk er steeds meer kritiek op de populaire sitcom ‘Friends’ vanwege het gebrek aan diversiteit. Bedenkster Marta Kauffman deed die kritiek lange tijd af als onzin, maar is nu toch tot inkeer gekomen. Dat vertelt ze in een interview met ‘Los Angeles Times’. Om het goed te maken, doneert ze nu 4 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) aan een plaatselijke universiteit.
 2. Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfronteerd door haar slachtoffers: “Ik was gewoon een seksspeeltje met een hartslag”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfron­teerd door haar slachtof­fers: “Ik was gewoon een seksspeel­tje met een hartslag”

  Ghislaine Maxwell is veroordeeld voor seksueel misbruik in de zaak rond Jeffrey Epstein. De strafmaat werd dinsdag bepaald door de rechtbank: 20 jaar cel. Te weinig, zo vinden haar slachtoffers, die alles op alles hebben gezet om de straf zo zwaar mogelijk te maken. “Ik heb twee keer zelfmoord proberen plegen omwille van wat ze mij heeft aangedaan”, aldus Sarah Ransome, één van de vrouwen die deze week kwam getuigen.