Metallica breekt het kot af, komst Red Hot Chili Peppers nog steeds onzeker: dit was dag twee van Rock Werchter

FestivalsZe zouden twintig minuten vroeger beginnen, maar dat was Metallica duidelijk zélf vergeten. Geen probleem voor de fans, die - na een hele dag wachten - nog steeds luidkeels meebrulden. Onze reporters ter plaatse houden de vinger aan de pols.

6 reacties

 • Paul Verbeeck

  5 maanden geleden
  Gans politiek België passeert daar de revue zeker ? Op eigen kosten of draaien de andere festivalgangers ervoor op ? Niet moeilijk dat ze andere zaken kunnen laten wijken voor hun festival , de burger mag ervoor opdraaien.
 • Wendy Van Droogenbroeck

  5 maanden geleden
  Herman doe iets aan de line-up aub pffff Waar is de rock😴😴😴😴
 • Björn Hilkens

  5 maanden geleden
  Rock Werchter lijkt meer en meer op Camping Kitsch te lijken. En van rock is er ook maar weinige sprake, ze kunnen de naam beter veranderen naar Pop Werchter.
 • Raoul Rouma

  5 maanden geleden
  Stijn Meuris op Werchter, dat doet alle deuren toe! Armoe troef. Wat is de volgende acte, Bart Peeters(alle respect), we spreken hier over een rock-festival.
 • Christophe Dejongh

  5 maanden geleden
  Inhaler speelt in the Barn, niet op de mainstage
 1. ‘Bijltjesdag’ bij VRT: reportagemaakster Annick Ruyts ontslagen op verjaardag, Phara de Aguirre ziet collega’s wenen op de gang
  TV
  142

  ‘Bijltjes­dag’ bij VRT: reportage­maak­ster Annick Ruyts ontslagen op verjaardag, Phara de Aguirre ziet collega’s wenen op de gang

  Bij de openbare omroep VRT vinden momenteel de gesprekken plaats met 41 medewerkers die eind dit jaar gedwongen moeten vertrekken in het kader van het transformatieplan. Het totale aantal ontslagen in de besparingsperiode tot 2025 is wel verder teruggedrongen tot 61 voltijdse equivalenten, zegt VRT-woordvoerder Bob Vermeir. Onder meer reportagemaakster Annick Ruyts deelde op haar Facebookpagina dat de openbare omroep haar aan de deur gezet heeft, nota bene op haar verjaardag. Phara de Aguirre (61) beschreef op Twitter dat de aangeslagenheid onder de collega’s groot is.
 1. Terwijl haar ex terechtstaat voor schietincident: Meghan Thee Stallion viert dat ze eerste zwarte vrouw is op cover van ‘Forbes’
  Celebrities

  Terwijl haar ex terecht­staat voor schietinci­dent: Meghan Thee Stallion viert dat ze eerste zwarte vrouw is op cover van ‘Forbes’

  Rapper Megan Thee Stallion (27) schrijft geschiedenis: ze is de eerste zwarte vrouw ooit die op de cover staat van ‘Forbes 30 Under 30'. Dat is een lijst van mensen onder de 30 jaar, die jaarlijks wordt opgesteld door het magazine ‘Forbes’. Maar dat was niet haar enige reden voor feestgejoel. Zo staat deze week ook haar ex Tory Lanez terecht, nadat hij Megan in 2020 neerschoot.
 2. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”

  Zangeres Adele (34) heeft tijdens haar concert in Las Vegas de tijd genomen om een fan te begroeten. De fan droeg een t-shirt van Jennifer Lopez, wat meteen de aandacht trok van de wereldberoemde zangeres. Maar toen Adele wilde poseren voor een selfie met het meisje, schrok ze zich een hoedje. Volgens de zangeres waren de twee dan ook totaal niet herkenbaar. “Wow, haal dat van mijn gezicht af!”, riep Adele. “Zo zie je er toch helemaal niet uit, lieve schat.”