James Hetfield van Metallica op het Hellfest Summer Open Air rock festival in Clisson.
Volledig scherm
James Hetfield van Metallica op het Hellfest Summer Open Air rock festival in Clisson. © AFP

Metallica annuleert optreden op woensdag vanwege corona: Rock Werchter “hoopvol” over show vrijdag

MuziekSpannende momenten voor de fans van Metallica. Woensdag raakte bekend dat de legendarische band z'n optreden op het Out in the Green Festival in Zwitserland voor vanavond moest afzeggen wegens een coronabesmetting. Of het optreden van vrijdag op Rock Werchter zal kunnen doorgaan, blijft nog afwachten, al toont de organisatie zich wel “hoopvol”.

13 reacties

 • Steven Stroobants

  11 maanden geleden
  Tuurlijk willen wij ons geld terug. De rest van die dag is geen 110€ waard voor de meeste van ons. Daarbij heeft Werchter de voorbije jaren al genoeg op de festivalgangers verdiend he.
 • Constantinus Schnelle

  11 maanden geleden
  Er zijn er nu mensen die zeggen dat je pech hebt wanneer ze niet komen. Echter zijn er niet voor niets dagtickets. Die mensen zouden gecompenseerd moeten worden. Je koopt tenslotte niet voor niets een dagticket voor een bepaalde dag. Een idee voor de meerdaagse bezoekers zou zijn om die ter compensatie een drankkaart of zoiets dergelijks aan te bieden. De organisatie draagt de verantwoordelijkheid in deze. Als je zoiets organiseert loop je risico, eoals altijd met ondernemen.
 • Steve Blokzijl

  11 maanden geleden
  Amai dan zou de vrijdag en je zeiknat zijn, want voor de rest is het niet veel soeps op de planning. Graspop doet gelukkig de rockers nog alle eer aan, goeie groepen op alle dagen en dan valt de prijs wel mee. Werchter duur betalen en duur verteren voor Janneke en Mieke te horen spelen is er wat over aan het worden.
 • Gaetan Collaer

  11 maanden geleden
  Dit is iets waar rock werchter niets aan kan doen. Een ticket kopen voor werchter maar 1 band, endan geld terugvragen indien deze band niet komt, slaat op niets. Alle andere bands, infrastructuur en gear moeten ook betaald worden. Jammer voor diegenen die enkel Metallica wouden zien, maar als de band beslist door medische omstandigheden te cancellen, brute pech :D
 • Franky Vansteelandt

  11 maanden geleden
  Je kan je geld niet terug eisen. Dit is overmacht. Allemaal dikke pech. Ga een echte metalband bezoeken.