Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Met 23.000 man en zonder regels: Netsky geeft groots optreden op festival in Nieuw-Zeeland

ShowbizzMet een reeks grote muziekfestivals en vuurwerkspektakels heeft Nieuw-Zeeland het nieuwe jaar verwelkomd. In tegenstelling tot veel andere landen zijn er sinds een maand geen plaatselijke coronagevallen meer opgetekend, waardoor evenementen zonder beperkingen konden plaatsvinden. Ook ‘onze’ Vlaamse Netsky was van de partij: hij gaf een concert op het driedaagse ‘Rhythm and Vines’-festival, één van de grootste evenementen van het land.

23 reacties

 • Elle Devee

  3 weken geleden
  Geen appelen met peren vergelijken he. Nieuw zeeland is een eiland en ongeveer het minst bevolkte land ter wereld.
 • karl verelst

  3 weken geleden
  Drum 'n' Bass & Netsky zijn zeer groot in NZL, geen wonder dat het festival absoluut hem op de affiche wilde. Toen ik er was in januari 2019, werd ik overal aangesproken op hem toen ik vertelde dat ik Belg was. Het is duidelijk wederzijdse liefde tussen hem en NZL. Een jaar starten met positieve vibes! Wie wil dat niet! Tot op de eerste Belgische rave Boris!
 • Lindsey Clauw

  3 weken geleden
  In Nieuw-Zeeland hebben ze zich aan de maatregelen gehouden en nu zijn ze corona vrij dus kunnen ze weer verder met hun normale leven. Ben blij dat er toch mensen zijn die aan anderen kunnen denken,wel jammer dat het letterlijk aan de andere kant van de wereld is
 • Anne Lieshout

  3 weken geleden
  Niet te snel schieten op het Belgisch beleid hoor, mensen. Begrijp me goed. Ik ben helemaal geen voorstander van het Belgisch beleidssysteem maar ik heb ook geen keuze. Maar vergelijk geen appelen met peren. België is amper 30.000 Km² groot en telt meer dan 11 mlj inwoners. Nieuw-Zeeland, daarentegen, is 275.000 Km² en amper 5 mlj inwoners. EN... het zijn een eilandengroep. Enkel per vliegtuig bereikbaar. EN heeft een zeer laag toeristenaantal.
 • Kris De Smet

  3 weken geleden
  Zalig!
 1. Netsky lanceert nieuwe plaat na mentale klap en time-out : “Na twaalf jaar werken eindelijk tijd genomen om op vakantie te gaan”
  PREMIUM
  Muziek

  Netsky lanceert nieuwe plaat na mentale klap en time-out : “Na twaalf jaar werken eindelijk tijd genomen om op vakantie te gaan”

  Een 50-tal optredens zag hij aan zijn neus voorbijgaan door de coronacrisis, dus heeft ook Boris ‘Netsky’ Daenen (31) de voorbije weken tijd genomen om te herbronnen. “Voor het eerst in twaalf jaar tijd ben ik op vakantie gegaan. Om te bekomen van de mentale klap om niet meer te kunnen optreden.” Intussen is hij na die korte time-out opnieuw klaar om 1.000% gas te geven, met een nieuwe plaat ‘Second Nature’ én binnenkort een eigen zaak in Antwerpen.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"