Goedele Liekens en dochters Merel en Celeste in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens en dochters Merel en Celeste in Dag Allemaal © Kristof Ghyselinck

Merel en Céleste stonden mama Goedele Liekens bij in strijd tegen kanker: “Ik denk dat de angst nooit meer weggaat”

ShowbizzDe oudste vertrekt voor een rondreis door Zuid-Amerika, de jongste gaat in Londen studeren. Dat Merel (24) en Céleste (22) uitfladderen, vervult Goedele Liekens (58) met weemoed. Maar het betekent ook dat ze hun mama na anderhalf jaar alleen durven te laten nu de huidkanker onder controle lijkt. Het drietal vertelt openlijk over de moeiijke periode die ze meemaakten, en hoe het nu met Goedele gaat. “Mama vertelde weinig details. Ik ben in haar gsm en haar mails gaan kijken.”

2 reacties

 • Tony van de Velde

  2 jaar geleden
  Tvdv Veel Sterkte het zal je maar overkomen, je bent een sterke vrouw je zal deze strijd winnen
 • Vumilia Namushosi

  2 jaar geleden
  Ons mama was net zo ❤
 1. Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunistische tv- bazen”
  PREMIUM
  BV
  62

  Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunis­ti­sche tv- bazen”

  De voorbije weken kwam ‘De Vermeires’ een paar keer onder vuur te liggen. Ook tv-columnisten lieten niet na om hun licht te laten schijnen over Jacques Vermeire (71) en zijn gezin. Eén iemand wordt daarbij extra onder de loep genomen: dochter Julie Vermeire (24). Want Jacques verbergt het niet, hij wil met deze docusoap vooral de tv-loopbaan van zijn dochter een duwtje geven. Maar krijgen kinderen van BV’s nu écht meer kansen in de Vlaamse showbizz. ‘TV Familie’ zocht het uit.