Goedele Liekens en dochter Merel
Volledig scherm
Goedele Liekens en dochter Merel © Florian Van Eenoo photonews

Merel, dochter van Goedele Liekens: “Mama vroeg eens of ik snel en veel klaarkom. Sorry, maar daar antwoord ik niet op”

ShowbizzDe oudste dochter van Goedele Liekens (56), Merel Cockmartin (22), geeft deze week een uitgebreid interview in HUMO. Met een seksuologe als moeder werd er uiteraard al eens over seks gepraat, al trok Merel zelf wel een grens, vertelt ze. 

12 reacties

 • FELICIEN CODENIE

  1 jaar geleden
  Foei Goedele, je overdrijft... In mijn ogen ben je altijd een aanstelster geweest. Dat ze haar dochter uitvraagt over de seks die dat meisje beleeft vind ik alweer een voorbeeld van die aanstellerij. Dat mens wringt zich al jaren in alle soorten 'seksbochten' om toch maar in de media te komen. De dochter heeft groot gelijk dat ze op dat gebied moeder op een afstand houdt. Er zijn nu eenmaal dingen die een koppel intiem beleeft en die niet voor publicatie vatbaar zijn. C.Keppens
 • Rael Rhanouti

  1 jaar geleden
  Je hoeft toch niet alle standjes en bedgeheimpjes aan je ouders te vertellen. En het feit dat je moeder sexuologe is, maakt het misschien gemakkelijker om de stap zetten bij problemen. Maar je vraagt toch niet of je veel en snel klaar komt? Dat maakt de moeder niet modern maar juist curieux en zich in de relatie van haar kinderen bemoeien. Sex is heerlijk en mooi in een relatie maar er moet een grens getrokken worden. Uiteindelijk zullen de kinderen zelf met hun vragen afkomen.
 • Wim Marien

  1 jaar geleden
  Zoiets vraag je toch niet.je moest u schamen.moest die veel en snel klaar komen.so what.
 • Sebastien Dupont

  1 jaar geleden
  Mensen die dat geen rare vraag vinden, denk hier eens aan: als een vader dat aan zijn dochter vraagt, is dat dan ook normaal?
 • Rudolf Leplae

  1 jaar geleden
  Als men leeft van de seks vervagen de grenzen van het behoorlijke Nu men zoveel nadruk legt op respect voor de vrouwen en op de privacy geef ik Merel groot gelijk !