Mentalist Gili oogst succes in Parijs met eigen theatershow

© VRT Bart Musschoot
Mentalist Gili (56), bekend van het programma ‘ONmogelijk?’, verovert momenteel Parijs met zijn theatershow. Hij speelde er al voor uitverkochte zalen en werd uitgenodigd op de nationale televisie.

De theatertournee van Gili speelt nog tot maart en is momenteel zo goed als halfweg, en dus kan de mentalist al terugblikken op een fijne periode. Na Vlaanderen verovert hij nu ook Parijs, dat blijkt uit zijn uitverkochte shows en lovende commentaren in de nationale pers. Zo werd hij onder andere als gast uitgenodigd bij TV5, één van de nationale zenders in Frankrijk. Hij was ook te gast in radioshows en stond centraal in een podcast die zich op cultuur richt. 

De rasechte Vlaming is echter niet van plan om in Parijs te blijven, want hij werkt al aan een nieuwe theatertournee voor het Vlaamse publiek. Gili is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn eerste try-outs.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Janneke Alsberg

    Ik was ooit op podium met Gili. Hij vroeg mij geblindoekt een willekeurige naam te schrijven op papier van een lukraak gekozen man in het publiek. Wanneer gedaan, nam hij blinddoek af en vroeg mij naam te lezen. Ik las het gehabbekrats als ''Alain''. De andere man's mond viel open: het was juist

  • Bert D'Hondt

    Gili (of Lieven) is een topper in zijn vak. Maar wat nog beter is, is dat hij zelfverklaarde helderzienden, paragnosten, kaartleggers, enzovoort allemaal neersabelt en aantoont hoe ze de goedgelovige mens beliegen, bedriegen en woorden in de mond leggen.