Melissa neemt met haar vriend Gianni deel aan 'Temptation Island'.
Volledig scherm
Melissa neemt met haar vriend Gianni deel aan 'Temptation Island'. © SBS

Melissa uit ‘Temptation Island’ probeerde door te breken als zangeres

ShowbizzMelissa Van de Vin (23), die op dit moment met haar vriend Gianni (27) deelneemt aan ‘Temptation Island’, ambieerde in het verleden een carrière als schlagerzangeres. Op YouTube zijn verschillende videoclips terug te vinden en de blondine uit het Nederlandse Weert nam ook deel aan de talentenjacht ‘Bloed, Zweet en Tranen’. 

1 reactie

 • Mathieu Peeters

  3 jaar geleden
  Laat me toch niet lachen. Sommigen die denken omdat ze het dikwijls gedaan hebben met andere venten en ze zich bloot gegeven hebben dat ze alles kunnen. Maar goed dat er velen op hunneus terecht komen.
 1. Kate Middleton lanceert kortfilm over mentaal welzijn: “Het gaat niet alleen over onze kinderen, maar ook over onze toekomst”
  ROYALTY

  Kate Middleton lanceert kortfilm over mentaal welzijn: “Het gaat niet alleen over onze kinderen, maar ook over onze toekomst”

  Kate Middleton (41) heeft vrijdag een kortfilm uitgebracht. Daarin spreekt de prinses van Wales met ‘Capital FM’-dj Roman Kemp (30) over het belang van mentaal welzijn en haar nieuwe campagne ‘Shaping Us’, die awareness moet creëren rond het belang van de eerste levensjaren van een kind. “Het is belangrijk dat kinderen de juiste emotionele steun om zich heen hebben", verklaart Middleton.