Spice Girls
Volledig scherm
Spice Girls © ANP

Mel C laat ‘Spice Girls’-fans weer hopen: “We zijn in gesprek over nieuwe concertreeks”

ShowbizzDe Spice Girls zouden het wel zien zitten om opnieuw op te gaan treden en overleggen daar volgens bandlid Mel C ook geregeld over. Dat vertelde ‘Sporty Spice’ tijdens een bezoek aan ‘The Ellen DeGeneres Show’, die voor één keer gepresenteerd werd door gastpresentator Howie Mandel. Volgens Mel C gaat het om een nieuwe concertreeks in de Verenigde Staten.

1 reactie

 • Jean Schepens

  5 maanden geleden
  we waren er nu eindelijk vanaf ; begint die trezebees toch wel zeker ... NONKELJEAN
 1. Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”
  Play
  Showbizz

  Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”

  Zet Carry Goossens en Danni Heylen naast elkaar, en Vlaanderen ziet nog altijd Oscar Crucke en Pascale De Backer van F.C. De Kampioenen staan. In 1989 deden ze daar samen auditie om vier jaar lang een de uitbaters van Café De Kampioen te spelen. 33 jaar later staat het duo opnieuw naast elkaar op de bühne in het nieuwe theaterstuk ‘Oost West, Thuis Best’ van productiehuis Het Achterland.