rv
Volledig scherm
© rv

Meilandjes verkopen villa na flinke prijsverlaging

ShowbizzMartien Meiland en Erica Renkema hebben hun villa in Noordwijk verkocht. Dat bevestigt de makelaar, René van Nierop, bij Shownieuws.

10 reacties

 • Lynsey Coustenoble

  4 maanden geleden
  Da's zeker Roger, ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Is hun van harte gegund!
 • roger boons

  4 maanden geleden
  zijn echte bekwame ondernemers die martien en zijn dame zoveel is zeker .
 • guido verwerft

  4 maanden geleden
  Ik snap niet waarom ze zulke programma's uitzenden. De meilandjes, de pfaffs, de verhulstjes , gebroeders coppens en de planckaerts, moet dat nu altijd over rijke mensen gaan
 • Fanny Konings

  4 maanden geleden
  Verkopen steeds met winst dus waarom niet, werk en hobby
 • Eric Roeloffzen

  4 maanden geleden
  Doe het ze maar na, toch veel energie die familie. Zal ook maar eens gaan wijnen, helpt precies.
 1. STREAMINGTIP. ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’: lingerie, bloedmooie vrouwen en Jeffrey Epstein
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’: lingerie, bloedmooie vrouwen en Jeffrey Epstein

  Geen lingeriemerk zo controversieel als ‘Victoria’s Secret’. Zo getuigden heel wat modellen eerder al dat het label een onrealistisch schoonheidsideaal oplegde, waar ze nauwelijks aan konden voldoen. Al is dat nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt. In de driedelige docureeks ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’ - te bekijken op Streamz - vallen wederom heel wat lijken uit de kast.
 2. Ex-deelnemers over de nieuwe ‘Blind Getrouwd’: “Dat wordt één orgie van gevoelens”
  Play
  TV
  8

  Ex-deelnemers over de nieuwe ‘Blind Getrouwd’: “Dat wordt één orgie van gevoelens”

  De fans kunnen nu al beginnen aftellen: in september start het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’. VTM kiest voor een andere formule. De koppels trouwen op dezelfde dag en gaan allemaal samen op huwelijksreis. Of dat evenveel sensatie oplevert als bij de Australische versie van het programma is nog af te wachten. Showbits checkt bij enkele ex-deelnemers wat zij vinden van de nieuwe aanpak. “Dat wordt één grote orgie van gevoelens”, kirt Nuria. En Christophe houdt wel van de Australische sensatie als guilty pleasure. “Maar ik heb er vertrouwen in dat de Vlaamse makers zo ver niet zullen gaan”, vertelt Nick aan Senne en Desna in een nieuwe Showbits.
 1. Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”
  Play
  TV
  2

  Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”

  In de nieuwe aflevering van ‘Waarheid, durven of doen’ moeten de kandidaten van kledij wisselen. Daar vallen maar liefst vijf keien mee te verdienen en dus wordt er niet lang geaarzeld. Zo verschijnen Metejoor en Vincent Fierens allebei in een groen jurkje, het ene al wat korter dan het andere. “Ik sta voor het eerst met mijn mond vol tanden", klinkt het bij Metejoor.
 2. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV
  4

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.